Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

'' ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ '' ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ 2018 !!!

Ευρώπη 2018...ο μεσαίωνας έρχεται

Βερολίνο: Πρωτοχρονιά... με ασφαλείς ζώνες για τις γυναίκες και τον Ερυθρό Σταυρό
Ειδική μέριμνα για να αποφευχθούν οι σεξουαλικές επιθέσεις έχουν λάβει οι γερμανικές αρχές
Η πιθανότητα ενός τρομοκρατικού κτυπήματος δεν αποτελεί τη μοναδική αγωνία των υπευθύνων ασφαλείας στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα Βερολίνο, ενόψει των εορταστικών εκδηλώσεων για το New Year's Eve. Όπως αποδεικνύεται από τα μέτρα που έχουν ληφθεί, οι Γερμανοί περισσότερο φοβούνται τις ομαδικές σεξουαλικές επιθέσεις από μετανάστες και όχι μόνο.

Χαρακτηριστικά είναι τα μέτρα που έχει λάβει η αστυνομία, λίγες ώρες πριν το λυκόφως του 2017 και την αυγή του 2018. Οι Γερμανοί έχουν δημιουργήσει ειδικές «ασφαλείς», όπως τις ονομάζουν, ζώνες για τις γυναίκες, στις οποίες προβλέπεται φύλαξη και θα βρίσκονται μακριά από... περίεργες παρέες και ύποπτους για σεξουαλική επίθεση άνδρες.
Επίσης, ο Ερυθρός Σταυρός έχει στήσει τέντες και γραφεία, στα οποία οι γυναίκες θα μπορούν να απευθύνονται όταν αισθάνονται απειλή ή όταν δεχθούν κάποια προσβολή από άγνωστο άτομο.
Όλα τα παραπάνω μέτρα, καθώς και η παρουσία χιλιάδων αστυνομικών, αποφασίστηκε τόσο μετά τις πληροφορίες για πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα, όσο και από τα εκατοντάδες περιστατικά σεξουαλικών επιθέσεων που καταγράφηκαν τα προηγούμενα χρόνια, όχι μόνο στο Βερολίνο, αλλά και σε άλλες πόλεις της Γερμανίας.