Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ '' ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ '' Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ( 19-1-18 ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ !!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗΣ , ΠΡΟΕΔΡΟΣ , ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Α.Χ.Α.



10/1/18
Την Παρασκευή 19/1/18 η ¨Ημερίδα¨ στο Βόλο

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΙΔΕΑ
ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ
Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή – στην αίθουσα ¨Θεσσαλία¨ του Ξενοδοχείου ¨VOLOS PALACE HOTEL¨  – ¨Ημερίδας¨ που έχει θέμα ¨Το μέγιστο κοινωνικό αγαθό της άθλησης στα γρανάζια της εμπορευματοποίησης και των αναβολικών¨.
Στην εκδήλωση αυτή πρώτα θα απευθύνουν σύντομους χαιρετισμούς ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού  κύριος Ιγνάτιος, η υφυπουργός Οικονομικών κυρία Αικατερίνη Παπανάτσιου, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, η βουλευτής Β΄ Αθηνών της Ν.Δ. και τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού κυρία Άννα Καραμανλή, ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ) κ. Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ κ. Βασίλης Σεβαστής και ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησία κ. Σωκράτης Σαβελίδης.
Την κεντρική ομιλία θα κάνει ο πρόεδρος της εταιρείας ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨, πρώην υφυπουργός Εσωτερικών κ. Γιώργος Κατσιμπάρδης, ενώ από το πάνελ των εισηγητών θα μιλήσουν ο καθηγητής Βιοχημείας της Άσκησης στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Αθανάσιος Τζιαμούρτας, ο καρδιολόγος MD διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος, ο γιατρός της ΚΟΕ, πρόεδρος Ιατρικής Επιτροπής της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου (LEN), πρώην πρόεδρος Συλλόγου Δειγματοληπτών του ΕΣΚΑΝ κ. Κυριάκος Νανούσης, ο γενικός γραμματέας ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, πρόεδρος ¨Γ.Σ. Νίκης Βόλου¨ κ. Στέργιος Φάτσης και ο τεχνικός σύμβουλος Κολύμβησης, μέλος ΕΕΔΙΠ ΤΕΦΑΑ Αθηνών, πρώην ομοσπονδιακός προπονητής Κολύμβησης κ. Μάρκος Μανταλούφας.

Στην ¨Ημερίδα¨ αυτή, που παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον, αναμένεται να πάρουν μέρος εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, των Τοπικών Αρχών της Μαγνησίας, των Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων, αθλητές και αθλήτριες, στρατευμένοι αθλητές, όπως επίσης και πολίτες που αγαπούν και ενδιαφέρονται για τον καθαρό αθλητισμό.