Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ !!! ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ '' ΔΟΜΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ '' !!!

Σε περίοδο οικονομικής κρίσης 30 δομές φιλοξενίας διαχειρίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις

«Bουλιάζουν» οι δομές φιλοξενίας των Ενόπλων Δυνάμεων στα νησιά
Οι τρεις κλάδοι των Ενόπλων Δυνάμεων παρείχαν 14.269 μερίδες φαγητού
«Υπεράριθμοι πρόσφυγες και μετανάστες διαμένουν στις δομές φιλοξενίας των Ενόπλων Δυνάμεων» στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.
Αυτό αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εξεδόθη νωρίτερα στην οποία επισημαίνεται ότι συνολικά μειώθηκαν κατά 104 άτομα οι πρόσφυγες και μετανάστες που διαμένουν στις 30 δομές φιλοξενίας που διαχειρίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις.

Χθες καταγράφηκαν 22.269 άτομα έναντι 22.373 ατόμων την περασμένη Πέμπτη. Ωστόσο, υπεράριθμοι πρόσφυγες και μετανάστες διαμένουν στις δομές φιλοξενίας στη Λέσβο τη Σάμο και τη Χίο, σύμφωνα με την κατανομή των προσφύγων που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς. Η δυνατότητα δε φιλοξενίας των δομών, μειώθηκε από 21.520 στα 20.916 άτομα.

Οι τρεις κλάδοι των Ενόπλων Δυνάμεων παρείχαν 14.269 μερίδες φαγητού από τις οποίες 1.356 μερίδες διανέμονται σε δομές φιλοξενίας οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητά τους.

Για την υγειονομική κάλυψη των προσφύγων και μεταναστών, διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους τρεις Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων.