Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ 6η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΘΗΒΑΙΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΣ ΣΤΟΝ 23 o ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ !!! ( 2-4-17 )


Ο Γνωστός  σε όλο το Πανελλήνιο Θηβαίος Μαραθωνοδρόμος μέλος τού Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μαραθωνοδρόμων Θήβας Γιάννης Γερονικολός δίνει το παρόν και φέτος για 6η συνεχόμενη χρονιά στον 23ο Μαραθώνιο τής Ρώμης στην υπέροχη Ιταλία .
Ο Διάσημος Μαραθώνιος τής Ρώμης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Απριλίου με την συμμετοχή 20.000 Αθλητών Δρομέων μεγάλων αποστάσεων από όλο τον κόσμο .
Από την Ελλάδα συμμετέχουν φέτος περίπου 150 Αθλητές Δρομείς , αριθμός ρεκόρ !!! από κάθε άλλη χρονιά .
*** Και φέτος ,όπως και τα προηγούμενα χρόνια Έλληνες Αθλητές Δρομείς με την παρουσία τού Γιάννη Γερονικολού θα επισκεφθούν το Βατικανό , ενώ έχει προγραμματιστεί εθιμοτυπική συνάντηση με τούς Έλληνες Διεθνείς Ποδοσφαιριστές  τής ΜΠΟΛΟΝΙΑ   Βασίλη Τοροσίδη και  τής ΡΟΜΑ Κώστα Μανωλά σε Ξενοδοχείο τής Ρώμης .
                                    Δημήτρης Σοβατζής
*** Τό '' ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ '' ο Δημήτρης Σοβατζής και οι Συνεργάτες του εύχονται στόν φίλο , Γιάννη Γερονικολό καλή επιτυχία στον Αγώνα του τιμώντας όπως και τα προηγούμενα χρόνια την Ελλάδα και την Γενέτειρα του την Θήβα .