Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗΣ , ΠΑΝΟΥΣΗΣ , ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ & ΣΦΥΡΑΚΗΣ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΤΗΣ '' ΗΜΕΡΙΔΑΣ '' ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ , ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ !!!



30/5/2016
ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗΣ, ΠΑΝΟΥΣΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ & ΣΦΥΡΑΚΗΣ
Εισηγητές της ¨Ημερίδας¨ των Χανίων 12/6/16

Οριστικοποιήθηκε το Πρόγραμμα της ¨Ημερίδας¨ που διοργανώνει στα Χανιά (12/6/16) η μη κερδοσκοπική εταιρεία ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨, σε συνεργασία με αυτοδιοικητικούς, πολιτιστικούς και αθλητικούς φορείς της πόλης. Θα τελεστεί υπό την Αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων, με θέμα: «Αναβολικά: Απαξιώνουν τον Αθλητισμό και φθείρουν την Ολυμπιακή Ιδέα».
Συγκεκριμένα, μετά το καλωσόρισμα του μητροπολίτη Κορωνίας και Αποκορώνου κυρίου Δαμασκηνού, και τους χαιρετισμούς που θα απευθύνουν ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής και εκπρόσωποι των προαναφερόμενων φορέων (παρατέθηκαν τα ονόματα των εκπροσώπων τους στο προηγούμενο Δελτίο Τύπου, αναφέρονται δε και στην Πρόσκληση η οποία επισυνάπτεται), θα καταθέσουν τις εξειδικευμένες εισηγήσεις τους οι:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗΣ

  • Γιώργος Κατσιμπάρδης, πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής εταιρείας ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨, πρώην υφυπουργός Εσωτερικών, με τίτλο «Γόρδιος Δεσμός για τον Αθλητισμό έχει καταστεί η εμπορευματοποίηση, που ¨γεννάει¨ σκάνδαλα ντόπινγκ».  
    ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  • Γιάννης Πανούσης, καθηγητής Εγκληματολογίας και ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, πρώην αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, με τίτλο «Ο πολιτισμός των σπορ σήμερα και ο αθλητισμός του μέλλοντος».
  • Γιάννης Παπαδογιαννάκης, δικηγόρος, πρώην γενικός γραμματέας Υπουργείων Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, με τίτλο «Η νομική αντιμετώπιση του ντόπινγκ στην Ελλάδα και τη διεθνή έννομη τάξη».
  • Γιάννης Σφυράκης, χειρούργος ορθοπεδικός, επιμελητής Νοσοκομείου Χανίων, μέλος Αθλητιατρικής Εταιρείας Ελλάδας, επικεφαλής γιατρός της ¨ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, με τίτλο «Οι επιπτώσεις του ντόπινγκ στην υγεία και τη ζωή των αθλητών».


ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
Δημήτρης Σοβατζής
Email:sovdim@hotmail.com