Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ !!!

Επιστροφή της Θράκης στην Τουρκία το 2023;

Αρθρογράφοι σε διεθνή έντυπα, διαρρέουν πληροφορίες
 ότι στην Συνθήκη της Λωζάννης, υπάρχουν μυστικές ρήτρες, που προβλέπουν την επιστροφή της Ελληνικής Θράκης στην Τουρκία, με την συμπλήρωση εκατό χρόνων από την υπογραφή της συνθήκης, δηλ. το 2023
Την ώρα που ο “κακός” γείτονάς μας εφαρμόζει τη νέα εισβολή του στην Κυπριακή ΑΟΖ, γράφοντας στα παλιά του παπούτσια τους κανόνες Διεθνούς Δικαίου,
τα αντανακλαστικά των Ελλήνων παραμένουν εξασθενημένα.Και ο λόγος δεν είναι άλλος από την άθλια πρακτική που εφαρμόζουν τα περισσότερα Αθηναϊκά κανάλια, που έχουν φροντίσει να μην ξέρουν οι Έλληνες πολίτες, τι τους γίνεται.
Θυμίζουμε πως είχαν προηγηθεί τα τουρκικά σήριαλ με τον “Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή”, όπως κι άλλα άνοστα αισθηματικού περιεχομένου με απαγόρευση μεταγλώττισης, για να συνηθίζουν τα αυτιά των νεοελλήνων, την γλώσσα των Οθωμανών.
Και βέβαια έχουμε και ένα άλλο ελληνικής παραγωγής αυτή την φορά σήριαλ, εξόχως διαβρωτικό της ελληνικής ψυχής, που αναφέρεται στην συμβίωση και παντρολογήματα, Τούρκων με Έλληνες, μέσα στο ίδιο σπίτι.
Κοντά σ” αυτά, προσθέστε την καταιγιστική προβολή του αιτήματος του ΣΥΡΙΖΑ για εκλογές, πριν από την εκλογή του νέου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, η οποία, όπως λέγει η Αξιωματική αντιπολίτευση, πρέπει να προέλθει από νέα Βουλή.
Στην οποία βεβαίως θα έχουν πλειοψηφία οι συνιστώσες του κ. Α. Τσίπρα.
Αυτό το “χουν δεδομένο και αναπότρεπτο οι σχολιαστές των Αθηναϊκών καναλιών.
Αλλά κανείς δεν γυρίζει να τους πει το απλούστατο:
Τον ΣΥΡΙΖΑ θέλει στην εξουσία το 23% του Ελληνικού λαού. Το υπόλοιπο 77%, δεν τον θέλει.
Η ουσία είναι πως η χώρα μας βρίσκεται μπροστά σε επικίνδυνες και απρόβλεπτες εξελίξεις λόγω των πειρατικών ενεργειών της Τουρκίας, η οποία εκμεταλλευόμενη την υποχωρητικότητα των Ελληνικών Κυβερνήσεων εκδηλώνει ξεδιάντροπα πλέον τις επεκτατικές βλέψεις της, όχι μόνον στην ΑΟΖ της Κύπρου, αλλά και στο Αιγαίο και την Θράκη.
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ δεν έπαψε ποτέ να γράφει για τα άνομα σχέδια της Άγκυρας εις βάρος της Πατρίδος μας.
Πολλοί αναγνώστες μας μάλιστα, είχαν εκφρασθεί υποτιμητικά γι” αυτή την αρθρογραφία μας, λέγοντας “πάλι για την Τουρκία γράφει ο Κονδύλης;”
Μόνο που το πρόσφατο συμβάν με την τουρκική ακταιωρό, έξω από την Αλεξανδρούπολη, καθώς και οι προκλητικές διελεύσεις τουρκικών πολεμικών ανάμεσα στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου, ίσως να τους έχει λιγάκι προσγειώσει στην πραγματικότητα.
Σήμερα λοιπόν η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ κάνει μια αποκάλυψη που πρέπει να την προσέξουν όλοι οι Έλληνες και ιδιαίτερα οι Θρακιώτες.
Πρόκειται για τις σκόπιμες διαρροές πληροφοριών, με αρθρογραφία κάποιων προθύμων κονδυλοφόρων που θέτουν σε αμφισβήτηση την Συνθήκη της Λωζάννης.
Και διαδίδουν στην διεθνή κοινή γνώμη πληροφορίες, που στόχο έχουν να δικαιολογήσουν τις μελλοντικές επεκτατικές κινήσεις της Τουρκίας εις βάρος της Ελλάδος, οι οποίες στηρίζονται δήθεν στην νομιμότητα και σε διεθνείς συμβάσεις.
Χαρακτηριστικό δείγμα αυτής της υποκινούμενης προπαγάνδας, είναι το άρθρο του Νίκολας Ντάνφορθ στο περιοδικό Foreign Policy που υποστηρίζει ότι η Συνθήκη της Λωζάννης κρύβει μυστικές ρήτρες.
Και μια από αυτές, όπως ισχυρίζονται κύκλοι της Τουρκίας, είναι η ρήτρα που υπεγράφη από Τούρκους και Βρετανούς διπλωμάτες στην Λωζάννη, βάσει της οποίας η περιοχή της Ελληνικής Θράκης θα πρέπει να επιστραφεί στην Τουρκία, με την λήξη της ισχύος της Συνθήκης, εκατό χρόνια από την υπογραφή της, δηλαδή το έτος 2023.
Ανατριχιάσατε μήπως διαβάζοντας τα παραπάνω;
Ή μάλλον προβληματιστήκατε καθόλου;
Ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας μια συντονισμένη επιχείρηση της Τουρκίας, εις βάρος της Πατρίδος μας, σε πολλαπλά μέτωπα, ακόμη και σε παγκόσμιο επίπεδο.
Δεν πρόκειται για ευσεβείς πόθους, αλλά για συγκεκριμένο σχέδιο που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Και βέβαια εμείς, την ίδια ώρα ασχολούμαστε με τον Τσίπρα και τους 180 βουλευτές που θα εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Ενώ έχουμε και δηλώσεις πολιτών στην τηλεόραση που δηλώνουν “τι μας νοιάζει τι κάνει η Τουρκία. Εμάς μας νοιάζει πως θα πληρώσουμε τις δόσεις στην εφορία”.
Τέτοια “ελληνικά και πατριωτικά”, από ανθρώπους, που ποτέ δεν αγάπησαν την Ελλάδα.
Γι” αυτό και η Τουρκία χορεύει σήμερα ανεμπόδιστη.
Ας μην γλύφεται όμως, γιατί δεν της απέμεινε κανείς φίλος στα σύνορά της.

Σ.Κ.