Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ !!!

secret_kostasxan

Έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις στην χώρα μας. Η Ελλάδα στο στόχαστρο των ξένων Μυστικών Υπηρεσιών

Προβληματισμός έχει ξεσπάσει στην Ελληνική κυβέρνηση, αλλά χωρίς να θέλουν να το δείξουν, από τις διεθνείς εξελίξεις και κυρίως από τις πολεμικές συγκρούσεις στην Συρία, Λιβύη, Ιράκ, όπου η Ελλάδα αρχίζει να αισθάνεται περικυκλωμένη από πολλά θερμά μέτωπα ,που μπορούν άμεσα και να μας επηρεάσουν.
Όμως η συγκυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ τρέμει κυριολεκτικά και έχουν χάσει τον ύπνο τους από το φλέγον Ουκρανικό πρόβλημα ,αφού με την άστοχη και σχεδόν εχθρική εξωτερική πολιτική μας προς την Ρωσία, καταφέραμε να στοχοποιηθούμε από την Ρωσία.
Η ΕΥΠ έχει προειδοποιήσει την Ελληνική κυβέρνηση ότι η χώρα μας έχει γίνει κέντρο από πολλές ξένες Μυστικές Υπηρεσίες και δεν μας παρακολουθούν μόνο! Η χώρες αυτές είναι, ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία, ΙΣΡΑΗΛ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, Αλβανία, Σκόπια, Ιράν, και μετά από αρκετά χρόνια σχεδόν από το 1989-90 οι Μυστικές Υπηρεσίες της Ρωσίας μας έχουν σε στενή παρακολούθηση, με ένα καλό και οργανωμένο σχέδιο, που έχει σαν σκοπό να πλήξουν την Συγκυβέρνηση και να φέρουν μια πολιτική αστάθεια στην χώρα μας, όπου θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις και σε δυσμενή θέση και τις χώρες της ΕΕ. Ως γνωστόν η Ελλάδα κρέμεται σε μια κλωστή λόγω της δυσμενής οικονομικής κρίσης που έχει φέρει την χώρα μας στα πρόθυρα της χρεοκοπίας!
Το σχέδιο τον Ρώσων είναι απλό, Ελλάδα και Βουλγαρία είναι αυτή την στιγμή ο πιο αδύναμος οικονομικός κρίκος στις χώρες της ΕΕ, μια κοινωνική αναταραχή, αλλά και πολιτική αστάθεια ,θα κλονίσει και τα γερά οικονομικά θεμέλια των χωρών του βορρά! Δεν είναι τυχαίο ότι το εμπάργκο της Ρωσίας στα αγροτικά προϊόντα που προέρχονται από τις χώρες της ΕΕ, θα έπληττε περισσότερο την Ελλάδα! Πολύ φοβάμαι ότι τα χειρότερα έρχονται, δεν είναι τυχαίο ότι μεγάλα Ρωσικά τουριστικά γραφεία χρεοκοπούν στην μέση του καλοκαιριού, πλήττοντας τον Ελληνικό τουρισμό! Το οργανωμένο σχέδιο τον Ρώσων στην Βουλγαρία θα έλεγα ότι πάει πολύ καλά.
Η Βουλγαρία είναι μια χωρά που ιστορικά συνδέεται γεωπολιτικά με την Ρωσία παρά με την χώρες της Δύσης, η Βουλγαρία είναι μέλος της ΕΕ, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει ωφεληθεί οικονομικά, και οι ρυθμοί της ανάπτυξης της είναι χειρότεροι και από την Αλβανία.Η Βουλγαρική κοινωνία βράζει από την συνεχιζόμενη εξαθλίωση, φτώχεια, ανεργία.
Στο πολιτικό επίπεδο η κυβέρνηση είναι αδύναμη και μετά από την ομη παρέμβαση τον Βρυξελών για την ακύρωση του αγωγού South Stream με την Ρωσία, τα κόμματα της αντιπολίτευσης συγκρούονται σφόδρα με την κυβέρνηση, γιατί έχουν καταλάβει ότι έχουν μπει στη μέση της αντιπαραθέσεις της ΕΕ και ΗΠΑ με την Ρωσία, βάζοντας σε κίνδυνο τα εθνικά τους συμφέροντα! Εδώ στην Ελλάδα ο Υπουργός Άμυνας Αβραμόπουλος που όλο τυχαία θα γίνει ο νέος επίτροπος της χώρας μας στις Βρυξέλες, αλλά όχι μόνο αυτό, σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα θέλουν τον Αβραμόπουλο να τον προωθούν στην θέση του αντιπροέδρου της ΕΕ, γιατί άραγε? Μήπως της καλής και υπακοής διαγωγής που έδειξε η Συγκυβέρνηση στις εντολές τις Γερμανίας! Ο Υπουργός Άμυνας αυτές τις μέρες βρίσκεται εκτάκτως στην Αμερική, έχοντας συναντήσει με τον Αμερικανό Υπουργό Άμυνας.
Ο λόγος αυτής της επίσκεψης είναι ο πανικός της Συγκυβέρνησης με την συνεχιζόμενη κρίση στην Ουκρανία, που μας έχει φέρει σε άμεση αντιπαράθεση με την Ρωσία, και δεύτερον, να παρακαλέσουμε σαν επαίτες την Αμερική να μας παραδώσουν ότι άχρηστο οπλικό τους σύστημα τους περισσεύει, αφού λεφτά δεν υπάρχουν ούτε για αγορά πυρομαχικών στο Ελληνικό Στρατό! Εντωμεταξύ η Ρωσία δεν έχει ξεχάσει την περίοδο 2004-2009 όπου ήταν πρωθυπουργός ο Καραμανλής! Γιατί την περίοδο αυτή οι σχέσεις μας με την Ρωσία ήταν πολύ καλές, με μεγάλες οικονομικές συμφωνίες στον τομέα του τουρισμού, ενέργειας, εξαγωγών και αγορά οπλικών συστημάτων. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η φιλορωσική στάση της τότε Κυβέρνησης Καραμανλή, εκνεύρισε τόσο πολύ την ΗΠΑ, όπου πράκτορες της CIA παρακολουθούσαν το πρωθυπουργικό γραφείο, και διαφόρους Υπουργούς!
Σε διάφορα δημοσιεύματα γραφτήκαν ότι η Ρωσία προειδοποίησε την ΕΥΠ, και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ότι υπάρχει σχέδιο δολοφονίας του! Μάλιστα πολύ θα θυμόμαστε ότι την περίοδο τον εκλογών 2008-9, ο Καραμανλής στις προεκλογικές ομιλίες του να δηλώνει ότι αν κερδίσει η ΝΔ θα εφαρμόσει σφιχτή οικονομική πολιτική και λιτότητα, αφήνοντας άφωνους και τους ιδίους τους συνεργάτες του στην ΝΔ. Όλοι γνωρίζουμε ότι σε προεκλογική περίοδο αν θέλεις να κερδίσεις τις εκλογές, δεν τολμάς να αναφέρεις στην Ελλάδα τον όρο λιτότητα! Παρά κάνεις το αντίθετο τάσεις στον λαό τα πάντα, όπως πχ λεφτά υπάρχουν! Παπανδρέου! Και βγαίνεις πρωθυπουργός! Σίγουρα θα σας είχε παραξενέψει το ότι μας παρακολουθούν χώρες όπως το Ιράν, Αλβανία, Σκόπια! Ας τα πάρουμε από την αρχή.
Η Αλβανία έχει αρχίσει δειλά να μας παρακολουθεί μετά τον πόλεμο στο Κόσσοβο, όταν χάρις το ΝΑΤΟ κατάφεραν να κάνουν το Κοσσυφοπέδιο ανεξάρτητο κράτος! Τότε τους μπήκε η ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας και σε αυτό βοήθησαν η μαχητές του UCK όπου κάποια στελέχη τους επάνδρωσαν το Αλβανικό Στρατό, και τις μυστικές υπηρεσίες! Ξαφνικά η Αλβανία θέτει θέμα για την δήθεν περιουσίες τον Τσαμιδον στην Ελλάδα, και εγείρει εδαφικές διεκδικήσεις από την Ελλάδα, από την Ήπειρο μέχρι και τα Ιόνια νησιά! Φυσικά για όλα αυτά βοήθησαν τους Αλβανούς και έβαλαν το χεράκι τους ποιοι άλλοι?! η Τουρκία!
Η Τουρκία τα τελευταία 10 χρονιά συνεργάζεται με τον Αλβανικό Στρατό ,μάλιστα η Αλβανία έχει παραχωρήσει και ναυτικές βάσεις στην Τουρκία απέναντι από την Κέρκυρα και τώρα που σε αυτή την περιοχή βρέθηκε και μεγάλη φλέβα πετρελαίου, η Αλβανία έχει αρχίσει να αμφισβητεί και τα θαλασσιά σύνορα μας! Τα Σκόπια μας παρακολουθούν κυρίως στην Μακεδονία και Θεσσαλονίκη, προσπαθώντας να εγείρουν θέμα για δήθεν χαμένα εδάφη που τα έχει προσαρτήσει η Ελλάδα, για δήθεν Μακεδονική μειονότητα, και προσπαθούν εδώ και χρονιά να κάνουν με αποτυχία κάποια προβοκάτσια!
Το Ιράν έχει αρχίσει να μας παρακολουθεί όταν ξεκινήσαμε τα κοινά αεροναυτικά γυμνάσια με το Ισραήλ στην Κρήτη και Πελοπόννησο. Είχαν γραφτεί διαφορά δημοσιεύματα ότι το Ισραήλ μας ζητήσει την βοήθεια μας, γιατί διαθέτουμε αντιαεροπορικά ρωσικά ιδία με αυτά του Ιράν, όπως π χ τα Tor M1, και το έδαφος μας ταιριάζει με τις πυρηνικές βάσεις που θέλουν να χτυπήσουν στο Ιράν.
Η Γερμάνια άρχισε να μας παρακολουθεί από την εποχή της πρωθυπουργίας Σημίτη! Και κύριος τους ένοιαζε να κερδίσουν κερδοφόρα συμβόλαια από την Ελληνική Κυβέρνηση προς χάριν της Γερμανικής βιομηχανίας πχ siemens, και όταν τους πήραμε χαμπάρι, Γερμανοί πράκτορες φυγάδευσαν άρον τον Χριστόφορο!
Τώρα η δράση τον Γερμανών πρακτόρων είναι να παρακολουθούν την Ελλάδα γιατί ανησυχούν για κοινωνική αναταραχή και εξέγερση του Λαού. Και δεύτερον παρακολουθούν και τον Σύριζα γιατί ανησυχούν ότι μάλλον θα ανεβεί στην εξουσια σύντομα. Φυσικά στον Σύριζα το γνωρίζουν, όπως ξερόυν ότι και η ΕΥΠ τους παρακολουθούν, αλλά και η CIA!
Δυστυχώς η πατρίδα μας κινδυνεύει και έχει γίνει θύμα για τα ξένα συμφέροντα και η εδώ πολιτική μας, όπως π χ η Συγκυβέρνηση μας προβάλλει την ανασκαφή στην Αμφιπόλη μπας και ανεβεί η δημοσιότητα του Σαμαρά!
Σπύρος Πρίφτης
email: sp.barber@hotmail.gr