Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Η ΕΛΛΑΔΑ '' ΡΟΚΑΝΙΖΕΤΑΙ '' !!!











Ροκανίζοντας την Ελλάδα...Βήμα, βήμα...

Δεν θέλουμε να σας κουράσουμε. Λίγο πολύ τα γνωρίζετε όλα. Ίσως να λείπει η σταχυολόγηση των πληροφοριών. Ας κάνουμε λοιπόν μια προσπάθεια. 

Τι μας έφεραν το μνημόνια; Δραστική μείωση των εισοδημάτων μας, εκτίναξη της ανεργίας, εκτίναξη της φορολογίας επί δικαίων και αδίκων, καταβαράθρωση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και μερικά βαρβάτα σκάνδαλα που αν  τα βλέπουμε και δεν μπορούμε να αντιδράσουμε. 

Αναφέρουμε μερικά ενδεικτικά αλλά πολύ σημαντικά:

  1. Αν και υπήρχε εμμονή ότι δεν έχουμε πετρελαϊκά κοιτάσματα, μέχρι τέλος του χρόνουδημοπρατούνται οικόπεδα με υψηλές εκτιμήσεις για απολήψιμα αποθέματα!!!! Γιατί άργησαν; Μα γιατί αν έπρατταν τα αυτονόητα πριν 20 χρόνια, σήμερα δεν θα συζητούσαμε για κρίση στην Ελλάδα. Δεν θα μιλούσαμε ίσως και για ελληνοτουρκικές διαφορές. Θα υποκλίνονταν άπαντες μπροστά στην Ελλάδα. 
  2. Τα Ασφαλιστικά Ταμεία είχαν σοβαρά αποθεματικά. Τι έγιναν; Να θυμίσουμε ότι αναγκάστηκαν τα ασφαλιστικά ταμεία να παίξουν στο Χρηματιστήριο την εποχή της Κρίσης του. Να θυμίσουμε τα PSI του Βενιζέλου και τις αλόγιστες πολιτικές συνταξιοδοτικών παροχών. Που βαδίζουμε;;; Ήδη ο ΟΑΕΕ βαδίζει για υιοθέτηση συντάξεων των 360 ευρώ!!! 
  3. Να θυμίσουμε τον αποθανόντα Σταυρίδη που ως Διοικητής του ΤΑΙΠΕΔ ήθελε να ξεπουλήσει μπιρ-παρά δημόσια περιουσία και όταν αποκαλύφθηκε παραιτήθηκε;  Να θυμίσουμε το ξεπούλημα του κερδοφόρου ΟΠΑΠ; το ξεπούλημα της κερδοφόρας Δωδώνης που σήμερα παραπαίει;
  4. Ας θυμηθούμε επίσης ότι έσπρωχναν χιλιάδες μικροεπενδυτές σε επενδύσεις σε φωτοβολταϊκά πάρκα και μικρά φωτοβολταϊκά για να έρθει μετά το κράτος να αθετήσει τα υποσχεθέντα και την τιμή του ρεύματος να εκτοξεύεται παρά την παράλληλη επιβολή των χαρατσιών. 
  5. Ούτε μπορούμε να ξεχάσουμε το κλείσιμο του Β! Σώματος Στρατού που στήριζε τα βορειοδυτικά σύνορα της Ελλάδας. Ή το πέρασμα του πολεμικού αεροδρομίου Καστελίου σε διεθνή διαγωνισμό. Και πως θα γίνονται αγαπητοί αναχαιτίσεις στο Αιγαίο; 
  6. Και τι να πούμε για το αλώνισμα των Τουρκικών Πλοίων στο Αιγαίο; Σε λίγο οι καπετάνιοι των τουρκικών πλοίων θα πίνουν καφέ στα λιμάνια μας και θα έχουν απαιτήσεις σαν να μας έχουν κατακτήσει. 
  7. Να καταλήξουμε στο παιχνίδι της ΔΕΗ. Η κορυφή του παγόβουνου είναι οι αντιδράσεις των Σωματείων. Η πιπίλα της Εξουσίας είναι η πώληση κάθε υγιούς τμήματος του Εγχώριου πλούτου. Συστηματικά επί χρόνια, οι πολιτικοί κατέστρεφαν την ΔΕΗ για να την ξεπουλήσουν. Λένε ότι με το ξεπούλημα, θα απολαύσουμε καλύτερα τιμολόγια ρεύματος. Τέτοια παραμύθια είχαν πεί επανηλειμμένα. Τέτοια είπαν και όταν επέκτειναν την διάρκεια φρέσκου γάλακτος που μετά ήρθαν τα ΜΜΕ και είπαν ότι οι τιμές δεν μειώθηκαν!!! 
Το γενικό συμπέρασμα είναι  ότι η Ελλάδα ροκανίζεται. Διαισθανόμαστε ότι ήδη έχει μοιραστεί σε φέτες προς "διάθεση":
  1. Μία φέτα είναι το μισό Αιγαίο. Είναι το δωράκι στους Τούρκους για την ίδρυση του Κουρδιστάν
  2. Δεύτερη φέτα είναι η Κρήτη. Δεν είναι τυχαίες οι σημαίες περί ανεξάρτητης Κρήτης που κυκλοφόρησαν πέρυσι και ούτε όσα συμβαίνουν με την υδρόλυση των χημικών της Συρίας κοντά στην Κρήτη. Την Κρήτη και ίσως και την Κύπρο, θέλουν να την περάσουν στο Ισραήλ. 
  3. Τρίτη φέτα είναι η Θράκη. Δεν είναι τυχαία η παλαιότερη δήλωση των Τούρκων ότι η Θράκη πρέπει να περιλαμβάνει την Θεσσαλονίκη, ένα νότιο τμήμα της Βουλγαρίας και των Σκοπίων. 
  4. Μια τέταρτη φέτα είναι η Δυτική Ελλάδα. Δεν είναι τυχαία τα φαινόμενα αλβανικού αλυτρωτισμού για την Μεγάλη Αλβανία που θα περιλαμβάνει το Κοσσυφοπέδιο και την Δυτική Ελλάδα μέχρι την Πάτρα. 
Οι περισσότεροι ίσως να διαφωνείτε με τα ανωτέρω. Μακάρι και να έχουμε άδικο. Αλλά δεν κάνουν κλικ η διάλυση του Τομέα Υγείας, το ξεπούλημα του Εθνικού Πλούτου, η συμφωνία του αγωγού TAP χωρίς την καταβολή δικαιωμάτων διέλευσης (παγκόσμια πρωτοτυπία που θέτει σε αμφιβολία τα κυριαρχικά μας δικαιώματα), και η εξόντωση των Ελλήνων φορολογουμένων. 

Ο Ανδρέας Παπανδρέου μιλούσε για μια Ελλάδα που να ανήκει στους Έλληνες. Η πραγματικότητα είναι ότι οι Πολιτικοί μας κάνουν καλό αγώνα για το πέρασμα της Ελλάδας μας σε ξένα χέρια και σε μια μορφή που δεν γνωρίζουμε πως θα είναι. Θυμηθείτε την πάλαι πότε Γιουγκοσλαβία. Ισχυρότατη. Την έκαναν φέτες. Γιατί η πολιτική των μεγάλων δυνάμεων είναι "Διαίρει και Βασίλευε". 

Κατά συνέπεια, μην τρώτε τις μπουκιές που σας σερβίρουν τα ΜΜΕ. Αν εφαρμοσθεί η νέα θεωρία περί αποδοχής της χρεωκοπίας μιας Χώρας, θα μας μοιράσουν έναν λογαριασμό κατά κεφαλή που είτε θα πρέπει να τον πληρώσουμε είτε θα πρέπει να δεσμευθεί ότι έχουμε και δεν έχουμε. Πιστεύετε ότι ο Βενιζέλος θα πεί όχι όταν πανηγύριζε με το PSI που κατέστρεψε τα ασφαλιστικά μας Ταμεία και την Κύπρο; Μήπως θα πληρώσει άλλο λογαριασμό από αυτό που θα πληρώσουμε εμείς οι κοινοί θνητοί; Φυσικά και όχι. Εκείνος όμως έχει... Εμείς όμως θα τελειώσουμε.

www.drachmoula.com