Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Η ΕΛΛΑΔΑ !!! ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ !!!

Ο προδότης κατά τον Θουκυδίδη "Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδας στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..."

Οι χάρτες γράφουν τα Σκόπια με το όνομα "Μακεδονία" [photo]
Πέρασαν τόσα χρόνια και ουδείς πολιτικός έκανε κάτι σωστό για το Σκοπιανό ζήτημα. Πολλές χώρες ανά τον κόσμο.. αναγνωρίζουν επίσημα τα Σκόπια ως Μακεδονικό κράτος, κάτι που δεν γίνεται επ ουδενί λόγος απο τα ελληνικά ΜΜΕ.
Στα πλαίσια της Σκοπιανής προπαγάνδας.. διάλεξε αυτό το όνομα της Μακεδονίας για γεωπολιτικούς σκοπούς, και δυστυχώς, βρήκε υπέρμαχους και στον Ελλαδικό χώρο. Όσοι σας βγάλει ο δρόμος για την Φλώρινα, υπάρχει ένα μεγάλο χωριό με την ονομασία Μελίτη. Πολλοί απο τους κατοίκους υποστηρίζουν το γειτονικό κρατίδιο με ιδιαίτερο ζήλο. 
Οι περισσότεροι χάρτες γράφουν τα Σκόπια ως "Μακεδονία" και εδώ, χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση απο την πλευρά της Ελλάδας.
Το βέτο του Κώστα Καραμανλή για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ ήταν μια τρύπα στο νερό.
Το εμπάργκο του Ανδρέα Παπανδρέου στα Σκόπια, πάλι δεν πέτυχαν απολύτως τίποτα.
Τα πάντα ξεκινούν απο το χρήμα που διαθέτει ένα κράτος για την προπαγάνδα. 

Τα Σκόπια προσπαθούν μέσω των αγαλμάτων, των βιβλίων να αλλάξουν το ρου της ιστορίας.
Το απίστευτο είναι.. ότι ενώ οι περισσότεροι σκοπιανοί έχουν βουλγαρικές ρίζες, έχουν φάει τέτοια πλύση εγκεφάλου, που νομίζουν ότι είναι απόγονοι του Μέγα Αλεξάνδρου.