Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΕΠΑΘΛΟ 5 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ ΣΤΗ ΘΗΒΑ !!!

Το Ιστολόγιο ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ με την Ιδιότητα τού Χορηγού Επικοινωνίας τής ερχόμενης Μεγάλης Συναυλίας τού Δημοφιλή Βοιωτού Καλλιτέχνη Γιάννη Πλούταρχου πού διοργανώνει ο Ιστορικός  Α.Σ. ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ την Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014
 στο Δημοτικό Θέατρο Μοσχοποδίου τής Θήβας θα διεξαγάγει  Διαδικτυακό Διαγωνισμό με Έπαθλο 5 Εισιτήρια!!!  τής Μεγάλης Συναυλίας πού αναμένεται να προσελκύσει μικρούς και Μεγάλους από όλη την Στερεά Ελλάδα .
                                 ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

   Από την Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014 έως και την Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014 ,  απαντήστε στο Email : sovdim@hotmail.com στο Ερώτημα : 
Ποια Ποδοσφαιρική Περίοδο ο Α.Σ. ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ αγωνίστηκε στην Δ ' Εθνική Κατηγορία Ποδοσφαίρου , Εκπροσωπόντας και Τιμώντας το Βοιωτικό Ποδόσφαιρο σε Πανελλήνιο Επίπεδο ;
Το Απαντητικό σας Μήνυμα υποχρεωτικά θα πρέπει να περιλαμβάνει το Ονοματεπώνυμο σας  την Διεύθυνση σας και  Τηλέφωνο σας , σε αντίθετη περίπτωση θα είναι άκυρο .
Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό θα έχει κάθε Email , μία μόνο φορά , σε αντίθετη περίπτωση θα ακυρώνεται .

 Η Κλήρωση των 5 τυχερών τού Διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ , και τα 5 τυχερά ονόματα και η διαδικασία παραλαβής των Εισιτηρίων θα δημοσιευθούν στο Ιστολόγιο BOΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014 .

Καλή σας Επιτυχία !!!


ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
Δημήτρης Σοβατζής
Email:sovdim@hotmail.com