Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ Κ. ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΠΑΡΙΣΗ !!!


Θήβα 12-05-2014 
Ανοιχτή επιστολή προς τους Δημότες του ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΣ 

Αγαπητοί, Συμπολίτισσες και Συμπολίτες, 
Στις 08-05-2014 κοινοποίησα μέσω email, Blogs, face book & M.M.E. το βιογραφικό μου σημείωμα για την κάθοδό μου στις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 με το συνδυασμό « ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ » και υποψήφιο Δήμαρχο τον 
κ. ΣΤΑΜΑΤΗ ΧΑΛΒΑΤΖΗ. 
Με την σημερινή ανοιχτή επιστολή προς ΕΣΑΣ, σας ενημερώνω για το τι ακριβώς θα πράξω με όλες μου τις δυνάμεις, αν εκλεγώ με την ψήφο σας ως Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο μας αφού είμαι πεπεισμένη  ότι νικητής στις επερχόμενες εκλογές θα είναι ο συνδυασμός μας « ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ » από την πρώτη Κυριακή. 

Η τοπική αυτοδιοίκηση και ειδικά ο Δήμος έπρεπε και πρέπει να 
πρωτοστατήσει στην αντιμετώπιση της κρίσης η οποία δεν είναι πλέον μόνο σε οικονομικό επίπεδο αλλά έχει αλώσει τους θεσμούς και γενικά την κοινωνική συνοχή. 
Η νέα δημοτική αρχή, ( Ε Μ Ε Ι Σ ), που θα προκύψει από τις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές θα αντιμετωπίσει ως πρώτο το θέμα αυτό, σε όλη την επικράτεια του Δήμου μας. 
Οι βασικότερες προτάσεις μας είναι στο πρόγραμμά μας και ζητώ απ’ όλους τους πολίτες να αφήσουν κατά μέρος τις πολιτικές τους πεποιθήσεις να ασχοληθούν 
με το πρόγραμμά μας να το αξιολογήσουν και να ψηφίσουν το συνδυασμό μας. 
Στην παρούσα ανοιχτή επιστολή μου θα αναφερθώ σε κάποιες από τις προτάσεις που έχει ο συνδυασμός στο πρόγραμμά του: 
α) Άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος της ανεργίας που μαστίζει την περιοχή μας 
και ειδικά των νέων σε συνεργασία με την κεντρική διοίκηση (προγράμματα της Ε.Ε.), τους μεγαλοεπιχειρηματίες της περιοχής μας σε συνεννόηση με τους συλλόγους τους (ΣΕΒ, επιμελητήρια κλπ.). 
β) Άμεση κατάρτιση συγκοινωνιακής μελέτης και επανασχεδιασμό των εισόδων της πόλης γιατί όποιος έρχεται για πρώτη φορά στην πόλη μας χάνεται. 
γ) Επισκευή και κατασκευή της ανατολικής περιφερειακής οδού και άμεση αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού φόρτου της από την είσοδο της παλιάς εθνικής οδού Αθηνών – Θηβών και κατάργηση των διοδίων στη νέα είσοδο της πόλης. 
δ) Αναμόρφωση των κοινόχρηστων χώρων σε όλη την επικράτεια (πεζοδρόμια, πλατείες, παιδικές χαρές, γήπεδα κλπ.). 
ε) Ανάδειξη και φωτισμός των αρχαιολογικών χώρων σύνδεση αυτών όπου είναι δυνατόν, έκδοση βιβλίου για τους χώρους αυτούς και της ιστορίας του τόπου μας, 
με σκοπό την προσέλκυση τουριστών τόσο από την Ελλάδα αλλά και το Εξωτερικό. 
ζ) Ανάδειξη της περιοχής « ΜΟΣΧΟΠΟΔΙ» με δρόμους περιπάτου και υποδομές άθλησης και ψυχαγωγίας . 
Πιστεύω ακράδαντα ότι όσοι απαρτίζουν τον συνδυασμό μας θα δώσουν τον εαυτό τους χωρίς προσωπικό όφελος, για το κοινό καλό. Στόχος μας είναι να ξαναδώσουμε στην πόλη μας και στην ευρύτερη περιοχή του Διευρυμένου Δήμου 
Θηβαίων την αίγλη την φήμη και τη δόξα που γνώρισε …..βάζοντάς την ακριβώς στην θέση που της αξίζει . 
Εγώ προσωπικά θα πρωτοστατήσω στο έργο αυτό, θέτοντας πάντα τον εαυτό μου στην διάθεση σας. 
Μετά τιμής 

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΗ