Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ !!! Η ΗΜΕΡΙΔΑ : '' H ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ '' ΣΤΟ Β ' ΛΥΚΕΙΟ ΘΗΒΩΝ !!!


ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΗΒΩΝ 
ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ 
Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

 Μέ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στό δεύτερο  Λύκειο Θηβών η '' Ημερίδα '' μέ θέμα '' Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ '' , πού διοργάνωσε η μή κερδοσκοπική Εταιρεία  
'' ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ '' μέ τήν υποστήριξη  τής Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας , καί τήν συμμετοχή πλήθους Μαθητών αλλά καί εκπροσώπων Αθλητικών Συλλόγων .
Τό ενδιαφέρον που προκλήθηκε   από το θέμα της ¨Ημερίδας¨ το οποίο είναι εξαιρετικά Επίκαιρο και ιδιαίτερα διδακτικό για τους Μαθητές, τη νεολαία γενικότερα και τους ανθρώπους του Πολιτισμού και του Αθλητισμού, ήταν πολύ μεγάλο .
Τό θέμα τής Ημερίδας εισηγήθηκαν  δύο επιστήμονες, από τους πλέον ειδικούς στα θέματα αυτά που διαθέτει η χώρα μας: Η Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Καταπολέμησης Αναβολικών (Ε.Σ.Κ.ΑΝ) κα Χαρά Σπηλιοπούλου και ο καθηγητής Τ.Ε.Φ.Α.Α και αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ  κ. Παναγιώτης Δημάκος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοργανώτρια της ¨Ημερίδας¨ μη κερδοσκοπική Εταιρεία ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά ¨ τελεί υπό την Αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κου Καρόλου Παπούλια και είναι  η πρώτη φορά που διοργανώθηκε στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας μια τέτοια Εκδήλωση για τους Μαθητές Σχολείων και τους ανθρώπους του Αθλητισμού, δεδομένου ότι τις πέντε πρώτες ¨Ημερίδες¨ της, τις πραγματοποίησε, με μεγάλη επιτυχία, κατά την προηγούμενη διετία, σε Περιφερειακές Διοικήσεις και Αυτοδιοικήσεις στο Ηράκλειο της Κρήτης, την Πάτρα, τη Θεσσαλονίκη, την Κομοτηνή και τη Χίο.


Στο ξεκίνημα της ¨Ημερίδας¨ απηύθυναν χαιρετισμό ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κος Γεώργιος, ο Διευθυντής του 2ου Λυκείου Θηβών κος Τάκης Μάρκου, ο Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κος Γιώργος Μουλκιώτης, ο Δήμαρχος Θηβαίων κος Σπύρος Νικολάου, ο Διευθυντής Β/θμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας κος Ηλίας Τζαμτζής και ο Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου κος ΛάμπροςΚούτσικος.  
Η Κεντρική Ομιλία πραγματοποιήθηκε  από τον Πρόεδρο της Εταιρείας ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨, πρώην Υφυπουργό Εσωτερικών , Επίτιμο Πρόεδρο τού ΣΕΓΑΣ κ. Γιώργο Κατσιμπάρδη

Παρεμβάσεις έκαναν ο Διευθυντής του 1ου Λυκείου κος Βασίλης Τσιάμαλος, ο Διευθυντής του 3ου Λυκείου κος Γιώργος Φίλος και η Διευθύντρια του Εσπερινού Γυμνασίου – Λυκείου κα Σταυρούλα Γκιζίλη


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Θήβας ¨ΔΙΡΚΑΙΟΣ ΚΥΚΛΟΣ¨ πρόσφερε  μπουφέ  μετά την ¨Ημερίδα¨.


 ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΒΑΤΖΗΣ
Email:sovdim@hotmail.com