Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ( 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ) ΤΗΣ Α ' ΚΑΙ Β ' Ε.Π.Σ. ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ STEREA SPORTS


Με τους νεοφώτιστους Δόξα και Κόκκινο να κλέβουν την παράσταση ξεκίνησε το πρωτάθλημα στην α” κατηγορία Βοιωτίας. Η Ένωση πήρε το ντέρμπι με τη Δάφνη ενώ τα Σκούρτα δεν «κατέβηκαν» στο Δίστομο. Στη β” κατηγορία έγιναν έξη παιχνίδια.
«»
Α’  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
1η αγωνιστική
Επαμεινώνδας – Θήβα   2-1
Παμβαγιακός – Κιθαιρώνας  0-0
Ένωση – Δάφνη Ερ.   2-0
Δόξα Μουρ. – Πήγασος   3-1
Κόκκινο – Ορχομενός   4-1
Αμβρυσσέας – Σκούρτα   0-3  α.α.
Παναλίαρτος – ΠΑΟΚ  1-3
Ιόλαος – Πλαταιές   0-2
Β’  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
α’ όμιλος
Πάυλο – Υψηλάντης   1-0
Πανγεωργικός – Απόλλων Ακρ.  2-1
β’ όμιλος
Ύπατο – Μαυρομμάτι   2-1
Ολυμπιάδα – Άρμα   5-1
Μελισσοχώρι – Ατρόμητος   2-4
Αναγέννηση – Ευαγόρας   4-0

Παραγωγική ήταν η πρεμιέρα στην α” κατηγορία. Έγιναν έξη παιχνίδια αφού τα Σκούρτα δεν κατέβηκαν να αγωνισθούν. Σημειώθηκαν 17γκολ ενώ είχαμε και τρεις κόκκινες. Απολογισμός: τρεις νίκες οι γηπεδούχοι δυο οι φιλοξενούμενοι και μια ισοπαλία. Το πρώτο γκολ της περιόδου πέτυχε ο Βασιλάκης στο Κόκκινο.
««
Το φίλμ  της  1ης αγωνιστικής
 ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ – ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ  0-0
Σκόρερς:  —-
Κόκκινη:70* Καραμπετιάν
Διαιτητής: Θάνος
Βοηθοί: Βλάχου – Ξηρογιάννης
Παμβαγιακός: Μπατσούλης Τζώνης Α. Σταμάτης Δρένιος (75* Ζωγράφος)Αντωνίου Μπουζίκας (60* Τσέλλος) Μπότσι . Κυμπεζής Σιάκουλης Τσόρας (81* Τσώνης) Χαροκόπος.
Κιθαιρώνας: Πρασάς Καλατζής Γ. Σαριώτης  Παπασταμάτης Β. ΚουτσοδήμοςΣτυλιανού (88* Πρίφτης) Καραμπετιάν Τσοπανέλης Καλατζής Μ. Κολλημένος (24* Κοβάνης) Φίλης Δ.(46* Φίλης Ι.)
ΕΝΩΣΗ – ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ  2-0
Σκόρερς: 46* Πολυτάρχου 58* Καφετζόπουλος
Κόκκινη: Λεχρής
Διαιτητής: Μιχαηλίδης
Βοηθοί: Λιανός – Κατσιφής
Ένωση: Δερβάναγας Κόλλιας Γαλάνης (45’ Καφετζόπουλος) Γιαχρίτσης Γ. (78’ Παπαλίτσας) Καραμπέτσος Δ.  Παπαδήμος Πολυτάρχου ( 79Νικολάου)Γιαχρίτσης Λ. Μάριος Πλακίδας Κοντογόνης και Αντωνιάδης.
Δάφνη: Κολιός Εlezi kομίνης Σταμέλος Ψυλλάς Μπεθάνης (68’ Κουτσοδήμος) Τσαραμπάρης (75’ Γκιόκας) Λυμπέρης (74΄Φάκκας) Λεχρής Γκιόκας και madu.
ΔΟΞΑ ΜΟΥΡ. – ΠΗΓΑΣΟΣ   3-1
Σκόρερς: 50* Δούρος 65* Ραχούτης 85* Αλεξάκης – 75* Γκαλαμέλος (πεν.)
Κόκκινη:  90* Δούρος
Διαιτητής: Χρήστου
Βοηθοί: Δελής – Γκόγκος
Δόξα: Δριχούτης Ευσταθίου Σεχάϊ Μ.(88* Νικολάου)  Καπέλιος ΒουδούρηςΜακρής Κατσέλης (40* Κόντος) Λαλιώτης (65* Γροντάς) Δούρος ΑλεξάκηςΡαχούτης.
Πήγασος: Παλαιολόγος Σάχο Ε. Παπασιδέρης (57* Καλλιαντάσης) ΔημόπουλοςΜπλαράς Ιωάννου Καλλιώρας (50* Μανιώτης)  Γκαλαμέλος Τσώνης (68* Πούλος) Σάχο Φ. Μάγκας.
ΚΟΚΚΙΝΟ – ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ   4-1
Σκόρερς: 21* Βασιλάκης 43* Γεωργίου Γ. 61* Κάφαλης 90* Σύρμος – 50* Τσιοπάνι
Διαιτητής: Φλώτσιος Θ.
Βοηθοί: Καμαριώτης – Τέτζος
Κόκκινο: Γεωργίου Λ. Τριανταφύλλου Ντελής Τσαμούταλης (82* Κωνσταντίνου)Γεωργίου Γ. Γκάτσος Ποταμιάς Μανιφάβας Βασιλάκης Χαλβατζής Δούμας (61* Κάφαλης) Σύρμος (88* Κοτσικόρος).
Ορχομενός: Γιουβανάκης Σκαγιάκος Κραβαρίτης Λούτσας (87* Μιχαλόπουλος)Αίσωπος Στεφάνου Ψαλλίδας Στεργίου (35* Τσιοπάνι) Χαντάς Κοντελές (70* Καραβασίλης) Κατσαρός.
ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ – ΣΚΟΥΡΤΑ  3-0   α.α.
Σκόρερς:—-
Διαιτητής: Καρβούνης
Βοηθοί: Παπαγεωργίου Χ. – Γκίκας
ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ  –  ΠΑΟΚ  1-3
Σκόρερς: 37* Κατσαρός –22 79*Λαζάρου K. 70* Γάτσος Ν.
Διαιτητής: Θεοχάρης
Βοηθοί: Κωτσαδάμ – Μπατσιάκος
Παναλίαρτος: Κουτρομάνος Μαγγόγιας Κουτσολάμπρος Ιωάννου ΑναστασίουΚαρανάσος (6* Τσαπάρας) Κατσαρός Τσιώλης (88* Παπαδιάς)Θεοδωρόγιαννης Ζάγκας Κατής.
ΠΑΟΚ: Γκώνιας Φυτίλης (80* Πούλος) Γάτσος (80* Λιάκος Χ.) Λαζάρου Δ.Κώτσου Κατσούλης Τσούρας (62* Παπαβασιλείου) Λιάκος Σ. Ζώνας Λαζάρου Κ. Βιέννας.
ΙΟΛΑΟΣ – ΠΛΑΤΑΙΕΣ   0-2
Σκόρερς: 45* Μπεθάνης 88* Κατσογιάννης
Διαιτητής: Τσακανίκας
Βοηθοί: Βασιληάς – Γραμματικού
Ιόλαος: Φαλαγγίτης Καραλίου Σάλτας Μπουγάς Στεργίου Κουκούλης Λουκάς (52* Διακόπουλος) Χατζηδιάκος Ζόγκας (71* Κελεκίδης) Γκίτσι Ροβόλης (85*  Εμμανουηλίδης).
Πλαταιές: Μπονιόζος‚ Τζότζολης‚ Σιδέρης Πέτραινας Σοφός Χ. ΡαχούτηςΚώνστας Κατσογιάννης (88* Σοφός Π.)‚ Πλάκου (62* Κουτσοδήμος Δ.) Κεφαλάς‚ Μπεθάνης (79* Μπέκας).
ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ – ΘΗΒΑ  Κυριακή  30– 9    ώρα 16.00
Με το… δεξί και καταιγιστικοί μπήκαν στο πρωτάθλημα οι δυο νεοφώτιστοι . Η Δόξα Μουρικίου κέρδισε 3-1τον Πήγασο και το Κόκκινο  «σάρωσε» 4-1τον Ορχομενό. Και οι δυο ομάδες από την αρχή έδειξαν πως δεν θα είναι αμελητέες ποσότητες. Στο μοναδικό ισόπαλο παιχνίδι Παμβαγιακός και Κιθαιρώνας «κόλλησαν στο 0-0.
««
Κόκκινο – Ορχομενός  4-1
Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος δεν θα περίμενε τέτοια πρεμιέρα για το Κόκκινο. Η νεοοφώτιστη ομάδα του ΠΑΟΚ κάνοντας επίδειξη δύναμης «σάρωσε» 4-1τον Ορχομενό και μπήκε με το… δεξί στις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.  Οι γηπεδούχοι του Βαγγέλη Λέντα παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα εκτός από τα τέσσερα γκολ έχασαν πέναλτι και πάμπολλες ευκαιρίες για να φέρουν το σκορ σε αστρονομικά επίπεδα αλλά βρέθηκαν και απέναντι στον εκπληκτικό Γιουβανάκη που έπιανε τα άπιαστα.  Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι του Ντίνου Χάνιου ειδικά στο α’ μέρος δεν «υπήρχαν» στο γήπεδο και όταν θέλησαν να ξυπνήσουν ήταν πλέον αργά αφού τα πάντα είχαν χαθεί αν και μπήκαν νωρίς στο παιχνίδι στην επανάληψη.
Στο 21* ο Γιουβανάκης ανέτρεψε τον Τσαμούταλη. Το αναμφισβήτητο πέναλτι εκτέλεσε ο Βασιλάκης αλλά ο γκολκίπερ της ΑΕΟ απέκρουσε σε κόρνερ. Στη συνέχεια της φάσης ο Σύρμος εκτέλεσε το κόρνερ ο Τσαμούταλης έκανε το σουτ απέκρουσε και πάλι προσωρινά  ο Γιουβανάκης και  ο επερχόμενος Βασιλάκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας έτσι με τον περιπετειώδη αυτό τρόπο το σκορ (1-0).  Στο 43* γίνεται το 2-0πάλι με περιπετειώδη τρόπο ελέω Γιουβανάκη. Σε  κόρνερ του Σύρμου ο Γκούμας με κεφαλιά στρώνει στον Τριανταφύλλου αυτός κάνει το σουτ αλλά ο Γιουβανάκης διώχνει η μπάλα πάει στν Μανιφάβα που κάνει νέο σουτ αλλά και πάλι ο γκολκήπερ της ΑΕΟ αποκρούει προσωρινά για να έρθει ο Γεωργίου Γ. και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.  Στο 50* ο Τσιοπάνι με απ’ ευθείας κτύπημα φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γεωργίου Λ. και μείωσε σε 1-2. Στο 61* ο Βασιλάκης έβγαλε σε θέση βολής τον Κάφαλη και αυτός με σουτ έκανε το 3-1. Ακριβώς στην εκπνοή σε μπαλιά πάσα του Μανιφάβα ο Σύρμος με γυριστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Κορυφαίος ο Γιοβανάκης
Από τους γηπεδούχους δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν υστερήσαντες. Κορυφαίοι πάντως οι ΒασιλάκηςΣύρμος και Κάφαλης χωρίς να υστερήσουν και οι υπόλοιποι. Ηρωίκή φυσιογνωμία ο Γιουβανάκης που κράτησε το σκορ σε αυτό το επίπεδο.
 Κόκκινο: Γεωργίου Λ. Τριανταφύλλου Ντελής Τσαμούταλης (82* Κωνσταντίνου) Γεωργίου Γ. Γκάτσος ΠοταμιάςΜανιφάβας ΒασιλάκηςΧαλβατζής Δούμας (61* Κάφαλης)Σύρμος (88* Κοτσικόρος).
Ορχομενός: Γιουβανάκης Σκαγιάκος Κραβαρίτης Λούτσας (87* Μιχαλόπουλος) Αίσωπος Στεφάνου Ψαλλίδας Στεργίου (35* Τσιοπάνι) Χαντάς Κοντελές (70* Καραβασίλης) Κατσαρός.
Δόξα Μουρικίου – Πήγασος  3-1
Καλύτερη πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να γίνει για τη Δόξα. Η ομάδα του Μουρικίου μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα νικώντας 3-1τον Πήγασο και ενθουσίασε με την εμφάνισή της στέλνοντας ελπιδοφόρα μηνύματα.  Οι γηπεδούχοι παρουσίασαν την πιο καλύτερή τους όψη στο β’ μέρος όπου ήταν και ουσιαστικοί φθάνοντας δίκαια στην τελική επικράτηση.  Οι φιλοξενούμενοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι στο πρώτο

Δόξα Μουρικίου
μέρος δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες αλλά τους έλειψε η τελική προσπάθεια.
Η ομάδα του Γιώργου Αγγέλου έχει και τα παράπονά της για τον διαιτητή Βίκτωρα Χρήστου για την άδικη όπως χαρακτηρίζουν αποβολή του Δούρου στην εκπνοή του αγώνα.
Στο 50* κέρδισε την χαμένη μπαλιά στο κόρνερ και με παράλληλη σέντρα βρήκε το Δούρο ο οποίος από κοντά με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας έτσι το σκορ (1-0). Στο 65* σε φάουλ του Αλεξάκη ο Ευσταθίου με κεφαλιά σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ραχούτης με σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-0. Η ομάδα του Μιχάλη Μπλέτσα μείωσε σε 2-1στο 75* με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Κώστα Γκαλαμέλου (ανατροπή Καλλιαντάση από Σεχάϊ). Στο 85* ο Αλεξάκης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Διακρίθηκαν οι Μακρής Δούρος Κόντος (Δόξα) και οι Τσώνης Γκαλαμέλος Σάχο Φ. (Πηγ.).
 Δόξα: Δριχούτης Ευσταθίου Σεχάϊ Μ.(88* Νικολάου)  Καπέλιος ΒουδούρηςΜακρής Κατσέλης (40* Κόντος) Λαλιώτης (65* Γροντάς) Δούρος ΑλεξάκηςΡαχούτης.
Πήγασος: Παλαιολόγος Σάχο Ε. Παπασιδέρης (57* Καλλιαντάσης) ΔημόπουλοςΜπλαράς Ιωάννου Καλλιώρας (50* Μανιώτης)  Γκαλαμέλος Τσώνης (68* Πούλος) Σάχο Φ. Μάγκας.
Παμβαγιακός – Κιθαιρώνας  0-0

Παμβαγιακός
«Κόλλησαν» στο 0-0Παμβαγιακός και Κιθαιρώνας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος σ’ έναν αγώνα που έγινε στο ουδέτερο γήπεδο της ΕΠΣΒ στον Άγιο Σπυρίδωνα λόγω τιμωρίας της ομάδας των Βαγίων. Οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αλλά υστέρησαν στην τελική προσπάθεια αφού έχασαν αρκετές ευκαιρίες ειδικά στο α’ μέρος με το οριζόντιο δοκάρι του Σιάκουλη και με τους Μπότσι και Κυμπεζή να «πετάνε» ευκαιρίες που… μύριζαν γκολ. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι που παρουσιάστηκαν με πολλές ελλείψεις και αγωνίστηκαν και με δέκα παίκτες από το 70* λόγω αποβολής του Καραμπετιάν θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι με το βαθμό που «τσίμπησαν».
Διακρίθηκαν οι Τζώνης Α. Μπότσι Σιάκουλης Κυμπεζής (Παμβ.) και οι Παπασταμάτης Β. Τσοπανέλης Κουτσοδήμος (Κιθ.).
Παμβαγιακός: Μπατσούλης Τζώνης Α. Σταμάτης Δρένιος (75* Ζωγράφος)Αντωνίου Μπουζίκας (60* Τσέλλος) Μπότσι . Κυμπεζής Σιάκουλης Τσόρας (81* Τσώνης) Χαροκόπος.
Κιθαιρώνας: Πρασάς Καλατζής Γ. Σαριώτης  Παπασταμάτης Β. ΚουτσοδήμοςΣτυλιανού (88* Πρίφτης) Καραμπετιάν Τσοπανέλης Καλατζής Μ. Κολλημένος (24* Κοβάνης) Φίλης Δ.(46* Φίλης Ι.)

Δυο γκολ ο Κώστας Λαζάρου
Σπουδαίες εκτός έδρας νίκες πέτυχαν στην πρεμιέρα Πλαταιές και ΠΑΟΚυριακίου. Η ομάδα των Πλαταιών κέρδισε 2-0 τοννεοφώτιστο Ιόλαο στη Θήβα και η ομάδα του Κυριακίου με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Κώστα Λαζάρου πέρασε από την Αλίαρτο κερδίζοντας 3-1τον Παναλίαρτο των πολλών αγωνιστικών προβλημάτων.
««
Ιόλαος – Πλαταιές  0-2
Του Μηνά Παπαθωμά
Με το δεξί ξεκίνησαν οι Πλαταιές στο πρωτάθλημα  και μάλιστα εκτός έδρας σπάζοντας έτσι και την «κατάρα» που είχε να μην κερδίζει εδώ και αρκετά χρόνια στις πρεμιέρες. Η ομάδα του Σπύρου Μπέκα κατέβαλλε 2-0την σθεναρή αντίσταση της νεανικής και αξιόμαχης ομάδας του Ιόλαου. Οι φιλοξενούμενοι δεν έπιασαν βέβαια υψηλά στάνταρ απόδοσης αλλά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη αφού υπερτέρησαν σε ποιότητα αλλά το κυριότερο σε εμπειρία. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι  εντυπωσίασαν με το παιχνίδι τους κι έδειξαν ότι θα είναι σκληρό καρύδι για όλους.
Φάσεις & Γκολ
 4* Δυνατό σουτ του Τζότζολη αλλά η μπάλα φεύγει μόλις άουτ.
15* Ο Σοφός Χ. πιάνει το δυνατό σουτ αλλά ο Φαλαγγίτης μπλοκάρει τη μπάλα.
16* Απ’ ευθείας φάουλ από τον Πλάκου και η μπάλα περνάει μόλις άουτ.
20* Δυνατό σουτ από τον Ραχούτη αλλά η μπάλα περνάει μόλις άουτ.
21* Ο Πλάκου με κοντινό σουτ στέλνει τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
26* Ο Λουκάς κάνει το πλασέ αλλά ο Μπονιόζος μπλοκάρει τη μπάλα.
27* Δυνατό σουτ του Γκότσι και η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.
40* Δυνατό σουτ του Κατσογιάννη μόλις άουτ.
45* Ο Φαλαγγίτης αποκρούει το φάουλ του Πλάκου.
45+ Σε σέντρα του Πέτραινα ο Μπεθάνης με πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ (0-1).
50* Σε κόρνερ του Τζότζολη ο Σοφός Χ. πιάνει το σουτ αλλά ο Φαλαγγίτης αποκρούει.
62* Και πάλι ο Φαλαγγίτης αποκρούει το σουτ του Σοφού Χ.
63* Σε σέντρα του Πέτραινα ο Πλάκου πιάνει το γυριστό σουτ αλλά η μπάλα περνάει άουτ.
74* Σε κάθετη πάσα του Κατσογιάννη ο Μπεθάνης προ κενής εστίας στέλνει τη μπάλα άουτ.
88* Ο Ραχούτης βγάζει τον Κατσογιάννη σε θέση βολής και αυτός με ψύχραιμο πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 0-2.
Διακρίθηκαν οι Γκίτσι Λουκάς Σάλτας (Ιόλαος) και οι Σοφός Χ. ΡαχούτηςΜπεθάνης (Πλατ.).
 Ιόλαος: Φαλαγγίτης Καραλίου Σάλτας Μπουγάς Στεργίου Κουκούλης Λουκάς (52* Διακόπουλος) Χατζηδιάκος Ζόγκας (71* Κελεκίδης) Γκίτσι Ροβόλης (85*  Εμμανουηλίδης).
Πλαταιές: Μπονιόζος‚ Τζότζολης‚ Σιδέρης Πέτραινας Σοφός Χ. ΡαχούτηςΚώνστας Κατσογιάννης (88* Σοφός Π.)‚ Πλάκου (62* Κουτσοδήμος Δ.) Κεφαλάς‚ Μπεθάνης (79* Μπέκας).
Παναλίαρτος – ΠΑΟΚ  1-3
Με το δεξί και ο Π.Α.Ο.Κ. και μάλιστα εκτός έδρας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Κυριακίου κέρδισε άνετα 3-1τον Παναλίαρτο μέσα στην Αλίαρτο και τον «βύθισε» σε πολλές σκέψεις. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να έχουν σε μεγάλη μέρα τον Κώστα Λαζάρου. Ο πρώην παίκτης του Λεβαδειακού  τα έκανε όλα μόνος του. Πέτυχε δυο γκολ είχε χαμένο πέναλτι και γενικά οδήγησε την ομάδα του σε μια μεγάλη νίκη. Οι γηπεδούχοι φαίνεται να έχουν πολλά αγωνιστικά προβλήματα και ίσως και κάποια άλλα. Αν δεν βρουν έγκαιρα τις λύσεις σίγουρα θα αντιμετωπίσουν μεγάλο πρόβλημα.
Στο 3* ο Λαζάρου εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κουτρομάνου και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ (0-1). Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αντιδράσουν και στο 37* ο Κατσαρός έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1). Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε πλήρως αφού ήταν εμφανής η διαφορά σε όλους τους τομείς. Στο 61* ο Γάτσου έκανε το 1-2και στο 76* και πάλι ο Λαζάρου με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.  Λίγο αργότερα ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε πέναλτι στο δοκάρι.
Κορυφαίος του αγώνα ο Κώστας Λαζάρου και τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Λιάκος Κώτσου χωρίς να υστερήσουν και οι υπόλοιποι. Από τους γηπεδούχους «διασώθηκαν» οι Κατσαρός Ιωάννου.
Παναλίαρτος: Κουτρομάνος Μαγγόγιας Κουτσολάμπρος Ιωάννου ΑναστασίουΚαρανάσος (62* Τσαπάρας) Κατσαρός Τσιώλης (88* Παπαδιάς)Θεοδωρόγιαννης Ζάγκας Κατής.
ΠΑΟΚ: Γκώνιας Φυτίλης (80* Πούλος) Γάτσος (80* Λιάκος Χ.) Λαζάρου Δ.Κώτσου Κατσούλης Τσούρας (62* Παπαβασιλείου) Λιάκος Σ. Ζώνας Λαζάρου Κ. Βιέννας.
Χωρίς να φορτσάρει η Ένωση πήρε άνετη νίκη με 2-0από την περσινή «συγκάτοικο» της Δ’ Εθνικής Δάφνη Ερυθρών και έδειξε από την αρχή πως θέλει να είναι το «αφεντικό» της κατηγορίας.
Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Γεραντώνη είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κατά διαστήματα είχαν αρκετά καλή απόδοση.
«»

Χρειάστηκε να περάσουν είκοσι λεπτά για να επισκεφτούν οι φιλοξενούμενοι την εστία του Δερβέναγα κι αυτή με ένα φάουλ που εκτέλεσε ο Κομίνης από 45μέτρα κι η μπάλα έγλειψε την αριστερή δοκό της Ένωσης.
Στο 26’ ο Μάριος Πλακίδας επιχείρησε σουτ από 25μέτρα το οποίο δεν είχε ευτυχή κατάληξη όπως και άλλες δύο φορές μια κεφαλιά στο 37’ από το ύψος της μικρής περιοχής και πέντε λεπτά αργότερα δεν πρόλαβε γύρισμα του Κοντογόνη.
Ο πολύ καλός Πολυτάρχου με την έναρξη της επανάληψης μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες για γκολ των  Πλακίδα Κοντογόνη και Γιαχρίτσηεπισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο την απόδοσή του δίνοντας το προβάδισμα 1-0στην Ένωση με σουτ αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Κολλιού.
Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων με τις επεμβάσεις του κράτησε χαμηλά τον δείκτη του σκορ όταν απέκρουσε σουτ των Καφετζόπουλου Πολυτάρχου και Γιαχρίτση στο πολύ δυνατό δεκάλεπτο των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο.
Δεν στάθηκε όμως τυχερός στο 58’ όταν ο Καφετζόπουλος μετά από αδράνεια των αμυντικών πίεσε πήρε τη μπάλα και την πλάσαρε στην εστία κάνοντας έτσι το 2-0.
Δεν έφταναν τα δυο τέρματα ήρθε και η αποβολή του Λέχρη κι έτσι από εκεί και μετά η Ένωση διατήρησε δυνάμεις έπαιξε κοντρόλ ποδόσφαιρο και όταν χρειάστηκε έκανε επίδειξη ικανοτήτων.
Καλύτερος της Ένωσης ο  Γιάννης Γιαχρίτσης με συμπαραστάτες Κόλλια και Αντωνιάδη  από τη Δάφνη Ερυθρών ο Κολιός και ο Κομίνης έσωσαν τη παρτίδα.
Ένωση : Δερβάναγας Κόλλιας Γαλάνης (45’ Καφετζόπουλος) Γιαχρίτσης Γ. (78’ Παπαλίτσας) Καραμπέτσος Δ.  Παπαδήμος Πολυτάρχου ( 79Νικολάου)Γιαχρίτσης Λ. Μάριος Πλακίδας Κοντογόνης και Αντωνιάδης.
Δάφνη Ερυθρών: Κολιός Εlezi kομίνης Σταμέλος Ψυλλάς Μπεθάνης (68’ Κουτσοδήμος) Τσαραμπάρης (75’ Γκιόκας) Λυμπέρης (74΄Φάκκας) ΛεχρήςΓκιόκας και madu.