Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ !!! ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ !!! ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ !!!




Εθνικό φιάσκο το πρόγραμμα ΕΕΤΑΑ!Τρομακτικές διαστάσεις παρουσιάζει, λόγω και της κρίσης, το ζήτημα των παιδικών σταθμών ανά την επικράτεια και το δράμα των νεαρών ζευγαριών Ελλήνων, που δεν μπορούν να εγγράψουν τα παιδιά τους σε...
αυτούς.
Γιατί; Μα γιατί τις θέσεις τις παίρνουν παιδιά Αλβανών, Βούλγαρων, Ρουμάνων, Ουκρανών, Αφρικανών και όλων Ασιατικών Φυλών που τελευταία έχουν κατακλύσει την Ελλάδα και οι οποίοι παρουσιάζουν πολύ χαμηλότερο εισόδημα, επειδή όπως γίνεται συνήθως στην χώρα μας, δουλεύουν “μαύρα”. 
Άραγε οι προϊστάμενοι κατά τα άλλα “Ραμπο” των οικονομικών υπηρεσιών έχουν ερευνήσει ποτέ πώς ζούνε αυτοί οι άνθρωποι τόσα χρόνια στην Ελλάδα;
πως γίνεται να ζούνε πλέον πολύ πάνω από τον μέσο όρο του μέσου Έλληνα;
πώς γίνεται να διατηρούν πολυμελής οικογένειες;
πώς γίνεται να διατηρούν αυτοκίνητα πολυτελείας;
πως γίνεται να διατηρούν καταθέσεις πολλών χιλιάδων ΕΥΡΩ ο κάθε ένας;
πως γίνεται να αγοράζουν και να διατηρούν σπίτια και παράλληλα να διεκδικούν και να απολαμβάνουν όλα τα προνόμια των “κοινωνικά ευπαθών ομάδων” όπως επίδομα ανεργίας, επιδότηση ενοικίου, επιδότηση διακοπών κοινωνικού τουρισμού, επιδότηση για τους παιδικούς σταθμούς; Κλπ κλπ κλπ!Σε όλη τη χώρα Έλληνες γονείς που ήθελαν να εγγράψουν τα παιδιά τους στους παιδικούς σταθμούς μέσω του επιδοτούμενου προγράμματος ΕΕΤΑΑ υπέστησαν μεγάλη ταλαιπωρία, μη γνωρίζοντας, έως και την τελευταία στιγμή σχεδόν, εάν θα συμμετείχαν τα παιδιά τους σε αυτή τη δομή λόγω των μορίων!
Θεωρείται Εθνικά απαράδεκτο και ανήθικο οι Έλληνες γονείς, που έχουν πληρώσει όλα αυτά τα χρόνια τεράστια ποσά σε φόρους για να δημιουργηθούν και να λειτουργούν οι Δημόσιοι αλλά και οι Ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί, όταν έρχεται η ώρα να στείλουν τα παιδιά τους εκεί να μένουν εκτός των παιδικών σταθμών και όλων των δημόσιων υποδομών λόγω μορίων και εισοδήματος!
Αυτά τα μόρια και τα κριτήρια έπρεπε να ισχύουν για τους αλλοδαπούς για να μπαίνουν στη σειρά ως επιλαχόντες αν θα προέκυπτε κάποια κενή θέση να την καταλάβουν τα παιδιά τους.
Στην ίδια μας την πατρίδα μας οι Έλληνες θεωρούμαστε ξένοι και μη υπολογίσιμοι, απαράδεκτα πράγματα.
Πουθενά δεν γίνονται αυτά κύριοι σε καμία πολιτισμένη Ευρωπαϊκή Χώρα όπου σέβονται τους νόμιμους και φορολογούμενους πολίτες της, μόνο στην Ελλάδα και σύντομα λόγω αυτών των απίστευτων αντεθνικών ενεργειών σας στην Ελλαδίτσα, λυπάμαι σαν γονιός και σαν Έλληνας Πατριώτης!
Υ.Γ. Για ποιο λόγο ένας γονιός να πληρώσει για να πάει το παιδί σε έναν από τους ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς της πόλης όταν το25%-30% είναι παιδιά αλλοδαπών;
Οι υπεύθυνοι του προγράμματος ΕΕΤΑΑ σίγουρα θα γνωρίζουν την απάντηση.


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/08/blog-post_1730.html#ixzz235JZZU7S