Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Η ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΗΒΑΣ '' ΙΣΜΗΝΗ '' ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ '' ΤΖΑΚΙ '' ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΕΦΙ !!! ΚΑΙ ΧΟΡΟ !!! ΣΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ VIOTIASHOP !!!



Ένα υπέροχο μεσημεριανό τραπέζι με πολύ κέφι στο κέντρο Τζάκι με τις γυναίκες του Συλλόγου Ισμήνη.  Πολλοί επίτιμοι καλεσμένοι όπως ο Δήμαρχος κ.Νικολάου και ο Αντιδήμαρχος κ.Χατζησταμάτης της Θήβας, ήταν κοντά σε αυτή τη γιορτή που διήρκεσε  πολλές ώρες.
Επίσης ο εκπρόσωπος τής Περιφέρειας κ. Ψυχογιός ήταν μαζί μας και ο εκπρόσωπος τού Ιατρικού Συλλόγου κ. Λουκάς Ανανίκας.
Παρουσιαστής και διοργανωτής ήταν ο Δημοσιογράφος  κ. Δημήτριος Σοβατζής. Αφού παρουσίασε τον Σύλλογο στη συνέχεια έδωσε το λόγο στην κυρία  Μαίρη Θαλασσινού  Πρόεδρο του Συλλόγου Ισμήνη.  Στη συνέχεια ο Δημήτρης Σοβατζής  πρόσφερε ένα τιμητικό μετάλλιο στην κ.Θαλασσινού εκ μέρους του Συλλόγου τών Παλαιμάχων τού Ιωνικού Αστέρα καθώς και ένα λαβαράκι να στολίζει τα γραφεία τους.
Περίσσιο κέφι φαγητό χαμόγελα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς επικρατούσαν καί ήταν το κύριο χαρακτηριστικό στην εκδήλωση αυτή.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν και κληρώσεις με πλούσια δώρα.
Δίπλα στο σύλλογο Ισμήνη όπως πάντα η Δικηγόρος με την οποία ιδρύθηκε ο Σύλλογος η κυρία Βάσω Τσόνογλου .

Ακολουθεί σε λίγες ώρες βίντεο με ολόκληρη την εκδήλωση