Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ !!!


Τακτικές πολέμου ζούμε στην Ελλάδα. Συγκλονίζουν τα περιστατικά.

Οι αδίστακτοι κακοποιοί που φαίνεται ότι είχαν ως βασικό κίνητρο τη ληστεία, την βασάνισαν μέχρι τέλους προκειμένου να της αποσπάσουν το κλειδί από το χρηματοκιβώτιο που είχαν εντοπίσει στο σπίτι.
Συγκεκριμένα, η άτυχη ηλικιωμένη βρέθηκε δεμένη με μονωτική ταινία, χτυπημένη σε όλο της το σώμα, ειδικά όμως στο κεφάλι με αιχμηρό αντικείμενο και στο τέλος στραγγαλίστηκε με μονωτική ταινία, σύμφωνα με το epiruspost.gr.
Το ειδεχθές έγκλημα σημειώθηκε σε ένα από τα πιοκεντρικά σημεία των Ιωαννίνων, στην οδό Χρήστου Πάτση, στην Πλατεία Πάργης.
Οι άγνωστοι δεν δίστασαν να εισβάλλουν στο σπίτι ώρες απογευματινές. Σύμφωνα δε με ορισμένες πληροφορίες δεν αποκλείεται να ήταν και γνωστοί της οικογένειας.
Την 64χρονη βρήκε νεκρή, μέσα σε μία λίμνη αίματος, ο γιός της, γνωστός οδοντίατρος, ο οποίος ανησύχησε όταν στα επανειλημμένα τηλεφωνήματα εκείνη δεν απαντούσε.
Ωστόσο, κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα ακολουθούσε. Η πόρτα του διαμερίσματος ορθάνοιχτη και η γυναίκα νεκρή. Το διαμέρισμα ανάστατο από το πέρασμα των αγνώστων, οι οποίοι δεν άφησαν τίποτα όρθιο.
Αξιοσημείωτο είναι ότι πρόκειται για την τέταρτη δολοφονία που σημειώνεται στα Γιάννινατο τελευταίο διάστημα, γεγονός που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο καθώς αποτυπώνει με τραγικό τρόπο την αύξηση της εγκληματικότητας.
Η αστυνομία συγκεντρώνει ένα-ένα τα στοιχεία όπως και τις μαρτυρίες προκειμένου να οδηγηθεί στα ίχνη των δραστών.