Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΘΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!


ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ: ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Τόσο κρατάει πάνω - κάτω η διαδικασία, από την στιγμή που τα ψηφοδέλτια παραδίδονται στα χέρια μας, μέχρι να βγούμε από το παραβάν και να ρίξουμε στην κάλπη το φακελάκι με την επιλογή μας. Ένα λεπτό.

Εξήντα δευτερόλεπτα ελευθερίας. Αυτός είναι ο χρόνος που μας δίνουν, κάθε τέσσερα χρόνια "δημοκρατίας". Μας κάνουν και χάρη, θα θέλανε να πουν πολλοί από αυτούς τους...δημοκράτες. Αν ήταν στο χέρι τους, θα καταργούσαν τις Εκλογές και θα ανακύκλωναν τους διάφορους παπα - δήμιους μόνοι τους, όπως έχουν συνηθίσει στις κλειστές κλίκες όπου συχνάζουν.

Λίγος χρόνος, θα πει κάποιος. Κι όμως, είναι υπεραρκετός! Για ν' αποφασίσεις για το παρόν, το μέλλον αλλά και το παρελθόν. Για να τιμωρήσεις ή να επιβραβεύσεις εκείνους που ζητάνε την ψήφο σου.

Κοίταξε καλά τα ψηφοδέλτια πριν πάρεις την τελική σου απόφαση. Δεν είσαι μια "ασήμαντη ψήφος", όπως θέλουν να σε κάνουν να πιστεύεις οι "δημοκράτες" που αναφέραμε παραπάνω. Είσαι η Νέμεσις στην Ύβρι τους. Ο δικαστής των ανομιών τους.

Επιτέλους, κατάλαβε τον ρόλο σου ως πολίτης! Σκέψου πως κάποιοι περιμένουν στη γωνία για να πανηγυρίσουν ότι τους νομιμοποίησες. Ότι τους ανέχθηκες, για πολλοστή φορά.

Θυμάσαι όταν μετά τις Εκλογές του 2009 και με το Μνημόνιο να σε συνθλίβει, τόλμαγες να διαμαρτυρηθείς; Θυμάσαι πώς σου απαντάγαν; Ότι "έχουμε ισχυρή λαική εντολή"!

Το ίδιο θα κάνουν και τώρα, αν τους το επιτρέψεις. Θα σε χλευάσουν, κάνοντάς σε να αισθανθείς για μια ακόμα φορά κορόιδο. Θα διαπράξουν τα νέα τους εγκλήματα στ' όνομά σου.

Αυτό θέλεις; Αντί να σκύψουν το κεφάλι από ντροπή οι κλέφτες και προδότες, να το σκύψεις εσύ μπροστά τους;

Δεν αντιλέγω. Έτσι σε μάθαν τόσα χρόνια. Ραγιά, παρτάκια, φιλοτομαριστή. 

Όμως, τα ψέματα τελείωσαν. Οι υποσχέσεις ξεθώριασαν. Τα προσωπεία έπεσαν.

Ψήφισε αυτούς που ενδιαφέρονται για σένα και την Πατρίδα. Μην σπαταλήσεις την ψήφο σου σε αρλουμπολόγους, υπερεπαναστάτες του γλυκού νερού, λαοπλάνους κι επαγγελματίες της πολιτικής απάτης. 

Ζύγισε καλά τα προβλήματα της χώρας: Μνημόνιο, λαθρομετανάστευση, διαφθορά, εθνική κυριαρχία.

Εκεί, μέσα στο παραβάν, έχεις 60 δευτερόλεπτα πραγματικής ελευθερίας. 

Οι πολιτικοί, θρασύτατοι και δημαγωγοί, δεν είναι μαζί σου. Οι προπαγανδιστές τους στα κανάλια, ούτε.

Τίποτα δεν σε δεσμεύει. Τίποτα δεν σε τρομοκρατεί, όπως κάποιοι θέλουν. Σήκωσε το "περίστροφο" της ψήφου, όπλισε και στρέψτο εναντίον τους.

Τότε ακριβώς, θα έχει νόημα η ευχή "ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ"...!