Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ ΤΗΣ SUPER LEAGUE !!!

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011

Διάχυτη η αισιοδοξία στην παρουσίαση του Λεβαδειακού!


Διάχυτη η αισιοδοξία στην παρουσίαση του Λεβαδειακού!Με μία λαμπρή τελετή στο συνεδριακό κέντρο της Κρύας πραγματοποιήθηκε... η παρουσίαση του Λεβαδειακού κατά τη διάρκεια της οποίας οι Βοιωτοί εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για μία επιτυχημένη σεζόν.


Το «παρών» σε αυτήν έδωσαν ο Δήμαρχος της Λειβαδιάς, νυν και πρώην Βουλευτές, η ηγεσία του επιμελητηρίου Βοιωτίας, ο σύλλογος παλαιμάχων της ομάδας, ο εμπορικός σύλλογος, ο Σύνδεσμος φιλάθλων, αλλά και πλήθος απλού φίλαθλου κόσμου που κατέκλυσε την αίθουσα.
Την εκδήλωση άνοιξε ο νέος πρόεδρος των νεοφώτιστων στη Super League, Αριστείδης Ρούσσαρης και αφού ευχαρίστησε τον προκάτοχό του Γιάννη Κομπότη για την προσφορά του, παρουσίασε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και το όραμα του, ζητώντας παράλληλα τη στήριξη του κόσμου στο νέο αυτό εγχείρημα. Ακολούθως κάλεσε στο βήμα τον νέο διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιώργο Κασναφέρη, ο οποίος με τη σειρά του παρουσίασε τόσο τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας και συγκεκριμένα τους: Ιωάννου, Κουτσόπουλο, Ζησόπουλο, Τομάς, Μελισσά, Σάντσες, Βιάνα, Φαβάλι, Κόρμπο, Ζαχούι και Γκρμπιτς, όσο και τους παλιούς… μαζί με τον προπονητή, Γιώργο Παράσχο.
Άπαντες, δεν παρέλειψαν να υποσχεθούν πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της, ενώ στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι νέες εμφανίσεις της ομάδας καθώς και ο νέος προμηθευτής αθλητικού υλικού της ΠΑΕ, η εταιρία Hummel. Ο εκπρόσωπός της μάλιστα που παρέστη στην εκδήλωση, διέθεσε 10 εμφανίσεις της ομάδας, τις οποίες κέρδισαν μέσω κλήρωσης 10 τυχεροί παρευρισκόμενοι.
Από την πλευρά τους, οι ιθύνοντες του Λεβαδειακού κλήρωσαν 6 εισιτήρια διαρκείας, ενώ σύμφωνα με τον Ρούσσαρη, η διάθεση τους θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα και η τιμή τους θα είναι 100 ευρώ για τις Θύρες 1 και 3.

onsports.gr


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Διάχυτη η αισιοδοξία στην παρουσίαση του Λεβαδειακού! http://24wro.blogspot.com/2011/11/blog-post_9255.html#ixzz1dVz5aGFw