Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΓΙΑ ΧΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ !!!

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011

Η σαν λαός είμαστε τόσο χαζοί, ή είμαστε περισσότερο χαζοί


Αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθούν τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων σχετικά με τη «νέα κυβέρνηση».

Όμως δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που οδηγούν στις παραπάνω διαπιστώσεις. Κανένας πολίτης δεν αντέδρασε για την απροκάλυπτη σφαγή της δημοκρατίας που έγινε... τις τελευταίες 10 ημέρες. Αντίθετα υπάρχει αριθμός «πολιτών» που θεωρούν ότι με την «νέα κυβέρνηση …» σωθήκαμε ως λαός και ως χώρα (μόνο αν ταυτίζεσαι με τις τράπεζες και τους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες).

Ένα συνονθύλευμα που αποτελείται από τσιράκια (τραπεζίτης με συμμετοχή: στα περιβόητα SWAPS, στη φούσκα του χρηματιστηρίου, στο γκρούπ των συμβούλων του GAP, κ.λπ.), αποτυχημένους αντιπροέδρους που ναι μεν μαζί τα φάγαμε τα τελευταία 40 χρόνια, αλλά αυτοί τελικά δεν χορτάσανε.

Με υπουργούς παιδιά θαύματα αφού σε 2 χρόνια τελειώνουν μεταπτυχιακά και διδακτορικά (μάλλον δικτατορικά τελειώνουν), γίνονται άμεσα καθηγητές,υπουργούς που έπνιξαν με τις «παραλήψεις» τους 80 ανθρώπους στα ανοικτά της Πάρου και τον τελευταίο χρόνο στην απέλπιδα προσπάθεια τους να καταστείλουν τις διαμαρτυρίες του ελληνικού λαού, δεν διστάζουν να διατάσουν τα μοναδικά ανεγκέφαλα ανδρείκελα της εξουσίας τους που τους έχουν απομείνει (ΕΛ.ΑΣ), να λειτουργούν εγκληματικά κατά της ανθρώπινης ζωής. Αλήθεια η ιατρική γνωμάτευση για τον θάνατο του άτυχου διαδηλωτή οικοδόμου, δεν άργησε λιγάκι; Οι «κουκουλοφόροι» που έκαψαν την Marfin Bank και τους 3 υπαλλήλους της, πέρσι τον Μάιο, αφού όπως δήλωνε ο «εξολοθρευτής» της 17Ν, υπουργός, είχαν εντοπιστεί, γιατί δεν συλλαμβάνονται;

Υπουργούς που ασχολούνται με την εργασία χωρίς να έχουν εργαστεί,χωρίς να έχουν έστω ένα πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ, παρά μόνο συνδικαλιστική δράση (δηλαδή λαμογιά και κοροϊδία) η οποία υπαγορεύεται από τις κομματικές γραμμές άσχετα με το αν αυτές λειτούργησαν υπέρ των εργαζομένων.

Υπουργούς τραμπούκους και μπουμπούκους με τσεκούρια να εγγυώνται τις υποδομές και τα δίκτυα της χώρας. Υπουργούς παιδείας που δεν αποδέχονται το σύστημα που αναμορφώνουν και διοικούν αν αυτό αφορά το παιδί τους (άλλη μορφή της αυταπάρνησης), υπουργούς υγείας αυτοκράτορες – γόηδες που για έναν κολικό ενεργοποιούν τα διαθέσιμα ιπτάμενα μέσα όπως ακριβώς κάνουν για τον κάθε πολίτη.

Υπουργούς άμυνας που στην τελευταία τους θητεία ως υπουργοί, προκειμένου να αποβάλλουν τον τίτλο του απόλυτου τίποτα που με κόπο είχαν κερδίσει, δεν δίστασαν τις τελευταίες ημέρες της θητείας τους να αγοράσουν (με λεφτά του ελληνικού λαού πάντα), εμβόλια κατά της γρίπης – φιάσκο που είχαν φροντίσει σε συνεργασία με τα μέσα μαζικής παραπλάνησης να την πλασάρουν ως επιδημία.

Υπουργοί γιαουρτωμένοι, καταδεδειγμένοι με laser ως προδότες,αρχαιολάγνοι μπαχαλάκηδες τηλεπωλητές βιβλίων και σύζυγοι «αυτοκρατορικών – ξιπασμένων » γυναικών, που επιθυμούν διακαώς να αναδειχθούν στο πόπολο μέσα από εκπομπές του πέους.

Υπουργοί αποτυχημένοι με ISO, αφού οι ίδιοι ομολόγησαν την αποτυχία της κυβερνήσεως της οποίας ήταν υπουργοί και η οποία αφού ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης για να παραιτηθεί (εμπιστοσύνη στην παραίτηση), τελικά δεν παραιτήθηκε.

Αυτό το συνονθύλευμα αχρηστίας, αποτυχίας και ενδοτισμού το ονόμασαν οι τραπεζίτες – εργολάβοι – επιχειρηματίες, «κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας». Το ανησυχητικό είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που το πιστεύουν. Πιστεύουν στην εφυΐα του Παπαδήμου, λες και τον ήξεραν από χθες. Αν τον ήξεραν από χθες το ίδιο θα υποστήριζαν;

Αφού λοιπόν ο νέος πρωθυπουργός μας είναι τεχνοκράτης ευφυής αναγνωρισμένος παγκοσμίως, προφανώς θα πρέπει να περιμένουμε κάτι πολύ περισσότερο από επικύρωση της συμφωνίας ξεπουλήματος της 27 Οκτωβρίου, την οποία θα υπέγραφε και ο πιο αδαής συμπολίτης μας αφού δεν θα είχε άλλη επιλογή. Άρα η σωτήρια κυβέρνηση μας με τα νέα ικανά στελέχη της, θα έχει προφανώς και άλλες επιλογές. Μένει να επιβεβαιωθεί αυτή η εφυία και η ικανότητα.

Αν αυτοί θα μας σώσουν…… αρνούμαι να σωθώ. Είναι ουτοπία.

Αν το πιστεύουν συμπολίτες μας, αρνούμαι να δεχτώ ότι διαμορφώνουν το μέλλον μου ΡΑΓΙΑΔΕΣ που αν κλείσουν τις τηλεοράσεις δεν θα έχουν γνώμη για τίποτα.

Πρέπει να μην τους επιτρέψουμε να μας ξεπουλήσουν.

Ο ραγιάς όσα αυτοκίνητα, σπίτια, πολυτέλειες και αν αποκτήσει θα παραμείνει ραγιάς αλλά με αυτοκίνητα, σπίτια, γκόμενες, πολυτέλειες.

Υ.Γ Ο υπουργός – ποιητής – πρώην σύζυγος ερμηνεύτριας, δεν μας απαγγέλει κάποιο από τα ποιήματα του εκείνο το ΔΕΝ... ΔΕΝ... ΔΕΝ ΤΡΟ... και άλλες χαζομάρες, μήπως και γελάσει το χειλάκι μας.

(Nikolaos V. Ravdas Dipl. Civil Engineer MSc)