Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011

Περνά εν κρυπτώ στους ξένους η τράπεζα της Ελλάδος;

Όπως μπορείτε να δείτε εδώ ΣΤο Καταστατικό της Τράπεζας της Ελλάδος Υπάρχει το Άρθρο 14 και το οποίο ήταν δικλίδα για να είναι έλληνες οι μέτοχοι με δικαίωμα ψήφου στην ..ελληνική τράπεζα της Ελλάδος, αφού ανέφερε ρητά πως ….«Δεν δικαιούνται να ασκήσωσι τα δικαιώματα μετόχων εν γενικαίς συνελεύσεσιν ούτε αυτοπροσώπως ούτε δι αντιπρόσωπου οι εξής:
Α) οι μη έχοντες την ελληνική υπηκοότητα

Βάζοντας και την επιπλέον δικλίδα, πως δεν μπορούσε αλλοδαπός ούτε δι Έλληνος αντιπρόσωπου να ψηφίσει. Όλα αυτά βέβαια μέχρι χθες , αφού πριν το επάρατο μνημόνιο στις 11.3.2011 ο Προβοπουλος και η συμμορία του, φρόντισαν εν κρύπτω να περάσουν τροπολογία με την όποια συμπληρώσαν,

Στο τέλος του στοιχείου α΄) του άρθρου 14 προστίθενται οι λέξεις: «ή την υπηκοότητα κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου».

Δείτε εδώhttp://www.ecb.int/ecb/legal/pdf/el_con_2011_36_draft_law.pdf

Εμείς τώρα τι να υποψιαστούμε ; Ότι την πέρασαν σε ξένα χέρια μετά από 85 χρόνια λειτουργίας που ήθελαν και δικαίωμα ψήφου; Γιατί μην πουν πάλι την γνωστή μπούρδα περί εναρμονισμού με την Ε.Ε, Το τάιμινγκ μας …χαλάει πάρα πολύ.

Δεν φτάνει που διοικείται από ανθρώπους που εκλέγονται μέσα από διαδικασίες ανακύκλωσης και αυτο-εκλογής, εξασφαλίζοντας έτσι τον παντοτινό έλεγχο της Διοίκησης.

Δεν φτάνει ανήκει στους μετόχους της, οι οποίοι δεν ασκούν κανέναν έλεγχο στη Διοίκηση.

Δεν φτάνει που καθορίζει από μόνη της τις πολιτικές της και τις δράσεις της με βάση τα συμφέροντά της και δεν λογοδοτεί πουθενά και όλοι οι υπάλληλοι και οι ελεγκτές της ΤτΕ υποχρεούνται σε σε πλήρη και αυστηρή εχεμύθεια.

Δεν φτάνει που η εκάστοτε κυβέρνηση δεν έχει κανέναν έλεγχο και καμία πρόσβαση στα βιβλία της ΤτΕ, και όλοι οι υπάλληλοι της τράπεζας διορίζονται από τον Διοικητή.

Δεν φτάνει που δεν πληρώνει φόρους και δεν δίνει τόκους, τώρα περνούν τον έλεγχο της εν κρυπτώ, σε ξένα χέρια.

ΠΗΓΗ : ixnos