Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ.... ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ !!! ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2011

Πότε θα φουντάρουν την κυβέρνηση Παπαδήμου...

Η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν είναι αυτόνομη. Στηρίζεται στην συνεργασία των τριών κομμάτων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ. Μέχρι τώρα το πολιτικό σύστημα λειτουργούσε θεατρικά, βασιζόμενο στην καλλιεργούμενη τεχνητή αντιπαράθεση μεταξύ των διαφόρων τμημάτων του (κομμάτων), προκειμένου να εξασφαλίζονται διαχωριστικές γραμμές και εκλογική πελατεία για όλους. Την τωρινή συνεργασία επέβαλε η ανάγκη επιβίωσης και διατήρησης του ισχύοντος πολιτικού συστήματος, το οποίο ακολουθούσε ανεξέλεγκτη πορεία προς την πλήρη κατάρρευση και εξαφάνιση.


Δεν φτάνει μόνο ότι κατέρρεε, αλλά επιπλέον έπρεπε ταυτόχρονα να πάρει και σκληρές αντιλαϊκές και αντεθνικές αποφάσεις, οι οποίες θα οδηγούσαν ακόμα και σε τιμωρία αυτών που θα τις επιχειρούσαν. Έτσι προέκυψε η ανάγκη της συγκυβέρνησης. Εδώ δεν πρέπει να αφήσουμε τα αριστερά κόμματα στην απέξω. Δεν μπήκαν μεν…. στην συγκυβέρνηση τώρα, όπως το έκαναν το 1989, αλλά αν η επιβίωση του πολιτικού συστήματος εξαρτιόταν από την συμμετοχή τους, τότε είναι βέβαιο ότι θα έμπαιναν στην συγκυβέρνηση, γιατί απλά τα αριστερά κόμματα αποτελούν το ηθικό άλλοθι, αυτού του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Είναι η χρυσή του εφεδρεία. Η δεξαμενή απορρόφησης της διαμαρτυρίας και επανατροφοδότησης του συστήματος. Κανένα αριστερό κόμμα δεν βάλει κατά του πολιτικού συστήματος, ούτε καν θέλει στην ουσία απλή αναλογική, όσο και αν ηχεί αυτό παράξενα.
Επειδή όμως, όσο διατηρείται αυτή η συγκυβέρνηση, αποκαλύπτεται και εκτίθεται το θεατρικό πολιτικό σύστημα και κινδυνεύει έτσι να απαξιωθεί, ιδιαίτερα μάλιστα αν επιτύχει η κυβέρνηση Παπαδήμου εκεί που απέτυχε ολόκληρο το πολιτικό σύστημα, για το λόγο αυτό γρήγορα η παρούσα κυβέρνηση θα τορπιλιστεί, ώστε να επανέλθουμε στην προηγούμενη τεχνητή όξυνση των κομματικών «διαφορών».
Μόλις λοιπόν η κυβέρνηση αυτή κάνει 4 πράγματα, ήτοι: 1) Πάρει την 6ηδόση, 2) ψηφίσει την νέα δανειακή σύμβαση που θα εξαθλιώνει το λαό, θα ξεπουλά τη δημόσια περιουσία και θα παραδίδει την Εθνική Κυριαρχία, 3) προχωρήσει στην απόλυση δημοσίων υπαλλήλων, την οποία δεν τολμούν τα κόμματα και 4) λάβει την πρώτη δόση της νέας δανειακής σύμβασης των 20 δις ευρώ, περί τον Φεβρουάριο του 2012 (γι’ αυτό παίζεται ο χρόνος των εκλογών), θα τορπιλιστεί από τα ίδια τα συμμετέχοντα κόμματα (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ). Τότε θα δείτε ξαφνικά μια οξεία τεχνητή αντιπαράθεση μεταξύ τους, για να γυρίσουν το λαό στα ίδια και να συνεχίσουν να τον νέμονται απρόσκοπτα. .
Πως είπατε; Δεν θα γίνει έτσι;;;
Εδώ είμαστε και θα το δείτε…

olympia