Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΝΩΣΗ 2 - 0 Ο ΑΟ ΘΗΒΑ

Δ ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 7ος ΟΜΙΛΟΣ

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-Α.Ο.ΘΗΒΑ 2-0



Μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας έμεινε από σήμερα η Ένωση Ερμιονίδας. Ένας αγώνας σκληρός αφού ο διαιτητής Νεοφυτιάδης έδωσε περίπου
11 κίτρινες κάρτες.
Στο πρώτο ημίχρονο η Ένωση μπήκε στο γήπεδο να επιβάλει το ρυθμό της και να πάρει τα ηνία του αγώνα κάτι πού το κατάφερε. Η Θήβα μπήκε με παθητικό ρόλο και παραλίγο να της στοιχήσει. Παίχτηκε πολύ σκληρό παιγνίδι με πολλές κίτρινες και λίγες φάσεις .
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση και με την απώλεια του Στάικου οπισθοχώρησε και έδωσε γήπεδο στην Θήβα η οποία απείλησε σε κάποιες φάσεις.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Στο 1 κιόλας λεπτό σουτ του Δημητρουλόπουλου η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Δράμπαλη
Στο 17 φάουλ του Παναγιωτόπουλου έξω από την περιοχή η μπάλα πήγαινε στο «γάμα» του Γκιόκα που απέκρουσε εκπληκτικά σε κόρνερ.
Στο 32 ο Τζώρτζης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για την Ένωση. Είχε προηγηθεί πάσα του Δερμιτζάκη στον σκόρερ.
Στο 40 μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 όταν ο Τζώρτζης σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ο Δράμπαλης απέκρουσε σε κόρνερ.
Στο 47 αναγκαστική αλλαγή για τον Δουβίκα όταν ο Στάικος τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Cristo.
Στο 50 πάσα του Ανέστη στον Νταλάκα σουτ του τελευταίου απέκρουσε ο Γκιόκας εκπληκτικά.
Στο 58 η παίκτες της Θήβας εκτέλεσαν φάουλ από αριστερά η μπάλα στον Ευθυμίου ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα χέρια του Γκιόκα.
Στο 64 δυνατό σουτ του Δερμιτζάκη από το ύψος της περιοχής απέκρουσε ο Δράμπαλης δύσκολα
Στο 75 πάσα του Κοξαράκη στον Γκαράνη ο οποίος έπιασε δυνατό σούτ και απόκρουσε δύσκολα ο Γκιόκας.
Στο 82 εκτέλεση φάουλ από τον Μπούρα στον Δερμιτζάκη σούτ του τελευταίου απόκρουσε ο Δράμπαλης.
Στο 83 μεγάλη ευκαιρία για την Θήβα όταν πλασέ των παικτών της Θήβας στην άδεια εστία απόκρουσε πάνω στην γραμμή σωτήρια ο Τσολακούδης.
Στο 85 ο Δερμιτζάκης με πάσα έβγαλε τον Cristo τετ α τετ με τον Δράμπαλη αλλά κατάφερε και έχασε το γκολ αφού το πλασέ που έκανε απόκρουσε ο τερματοφύλακας
Στο 89 Γκόλ για την Ενωση όταν ο Μπούρας έβγαλε τον Δερμιτζάκη τετ α τετ με τον Δράμπαλη και ο Δερμιτζάκης με μία λομπα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0 μέσα σε αποθέωση.
Η διαιτησία του Νοφυτιάδη σε ικανοποιητικά επίπεδα.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Γιάννης Δουβίκας): Γκιόκας, Τζιέρης, Μπούρας, Τσολακούδης, Κάντιας, Δημητρουλόπουλος, Στάμος, Στάικος, ( 47 λ.τρ Cristo) Μενίκου, ( 81 Λαζάρου )Δερμιτζάκης, Τζώρτζης.( 70 Κούσης)
ΘΗΒΑ (Γιάννης Πούλος): Δράμπαλης , Σταματέας, Φέκας, Καρύδης, Ευθυμίου, Ανέστης , Μαντάς ( 54 Κοξαράκης) , Χατζάκης,( 67 Τσέλλος) Νταλάκας,( 62 Γκαράνης) , Κοτσαλάς, Παναγιωτόπουλος